Search
Close this search box.

Zakelijke dienstverlening

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening, ontwikkeld om het software hart te vormen voor de financiële, administratieve en operationele processen.

Zakelijke
Dienstverlening

Grotere ondernemingen hebben vaak profijt van gespecialiseerde systemen. Denk aan facturatie, inkoop en salaris systemen afgestemd op een specifieke toepassing zoals het registreren van (grootschalig) telefonie of internet verbruik, afname van en mutaties in verzekerings producten, complexe exploitaties van woningen of kantoren, of transport en exploitatie van een vrachtwagenpark, container schepen en andere specifieke branches. Deze gespecialiseerde systemen hebben dan uiteraard profijt van een optimale integratie. Wij specialiseren ons in het integreren van operationele systemen zodat richting het financiële systeem alle gegevens beschikbaar zijn.

Voor meer informatie over onze oplossingen in de zakelijke dienstverlening kunt u met os contact opnemen.

Waarom kiezen
voor BES-IT?

De basis voor onze passende oplossingen voor de zakelijke dienstverlening, is de combinatie van onze specialistische kennis van softwareontwikkeling en onze jarenlange ervaring met systemen in de zakelijke dienstverlening. Vanuit die ervaring in de praktijk en de klantbehoefte en dus vanuit de finance systemen die draaien bij de klanten hebben wij onze oplossingen ontwikkeld, waardoor ze naadloos op elkaar aansluiten.  

Wat een bijkomend voordeel is van onze lange ervaring in de zakelijke dienstverlening, is dat wij inmiddels ook de processen in de zakelijke dienstverlening goed kennen. Wij weten hoe het in elkaar steekt, waardoor we door de jaren heen onze oplossingen hebben ontwikkeld die hier rekening mee houden.

Ook binnen de zakelijke dienstverlening kennen wij de specifieke branches. Zo weten wij wat specifieke wensen en veel voorkomende uitdagingen zijn. Hierdoor hoeven wij het wiel binnen deze branches niet opnieuw uit te vinden en weten we snel en effectief software oplossingen te implementeren.

Het probleem wat veel ontwikkelaars en consultants van softwareoplossingen gemeen hebben, is dat veel van hun diensten geleverd worden vanuit de kennis van software. Wij hebben onze oplossingen uitsluitend ontwikkeld vanuit onze praktijkervaring, dus op basis van de behoefte van de klanten – dat zijn grote organisaties die actief zijn in de zorg. Omdat alles ontwikkeld is met de gedachte aan optimale efficiency vanuit de praktijk.

Onze aanpak bestaat uit de zeven stappen ontdekken, onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, overbrengen en ondersteunen. De werkwijze is beproefd omdat we er al 10 jaar lang succesvol projecten mee afronden, waar we in die 10 jaar tijd heel veel klanten die je voorgingen blij mee hebben gemaakt. Hier vind je meer informatie over onze unieke aanpak.

Onze softwareoplossingen
voor in de zakelijke dienstverlening

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wij zijn gespecialiseerd in het implementeren van Exact Financials Enteprise; dé software oplossing waarmee alle gerelateerde vraagstukken beantwoord kunnen worden. Middels de implementatie van dit financiële systeem, gecombineerd met onze integratie-, Cloud-, en Business Intelligence oplossingen, kunnen we je geheel ontzorgen op het gebied van IT. 

Het leveren van goede diensten vereist specifieke systemen. Om de organisatie draaiende te houden moeten salaris-, rooster-, plannings-, vastgoed- en verhuursystemen hun werk doen. Allemaal systemen die ontwikkeld zijn om een specifiek proces optimaal te ondersteunen. Als al die systemen langs elkaar heen werken – wat in de praktijk nog vaak het geval is – leidt dat tot veel dubbel werk, gegevens die niet up-to-date zijn en meer fouten in de organisatie. Wat hier ontbreekt is een integratie oplossing, die de systemen zo laat functioneren voor de medewerkers dat deze gegevens slechts eenmalig hoeven in te voeren. Maar een oplossing waarbij de medewerkers ondersteund worden in de invoer, zodat eigenlijk de verschillende systemen functioneren al ware deze een systeem. Wij hebben hier een tool voor ontwikkeld die wij de afgelopen 10 jaar geperfectioneerd hebben. Enterprise Application Integration (EAI).

Naast de integratie van de verschillende systemen, is het ook bevorderlijk voor het werkgemak van medewerkers als ze overal en altijd in kunnen loggen in de systemen waarmee ze werken. Dit is bij uitstek handig wanneer er diensten op locatie worden verleend, maar ook voor medewerkers op de financiële afdeling binnen de zakelijke dienstverlening is het bevorderlijk voor de efficiëntie en het werkplezier als ze (ook) thuis kunnen werken en vanaf ieder apparaat toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben. Verder is het veiliger, sneller en werkt het efficiënter dan wanneer je niet in de Cloud werkt. Met onze speciaal ontwikkelde Cloud dienst heb je jouw complete financiële administratie veilig, efficiënt, overal en op ieder apparaat beschikbaar in de Cloud.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Als alle systemen geïntegreerd zijn en veilig in de Cloud worden opgeslagen, dan is het nog een kleine stap naar een Business Intelligence oplossing. Met een BI-oplossing heb je in no-time inzicht in verbanden tussen cijfers uit verschillende systemen en door flexibel te customizen heb je altijd direct zicht op de huidige stand van zaken. Doordat onze slimme technieken op een intelligente manier verbanden leggen, weet je bijvoorbeeld niet alleen wat de kosten zijn voor het verlenen van bepaalde diensten, maar ook hoe die kosten zijn opgebouwd, waar er mogelijke besparingen kunnen worden gedaan, hoeveel medewerkers je nodig had voor het verlenen van die diensten en wat er gebeurt als er medewerkers wegvallen.

Als dienstverlener is het einddoel natuurlijk altijd het leveren van goede diensten. Werkplezier van de daadwerkelijke medewerkers in het veld zijn hier bijzonder bepalend in. Informatieverstrekking, rapportage en dus goed werkende systemen spelen daarin dan weer een erg belangrijke rol. Als die systemen om wat voor reden dan ook te omslachtig zijn of niet goed werken, dan gaat dat ten koste van bijvoorbeeld de tijd aan het werk én het werkplezier van medewerkers. Of we het nou willen of niet; efficiënte systemen spelen een vitale rol in het geheel. Wij nemen die vitale rol, als specialist op het gebied van IT-systemen in de zakelijke dienstverlening, graag van je over.

Jij zorgt voor goede diensten, wij ontzorgen jou op IT-gebied

Als dienstverlener is het einddoel natuurlijk altijd het leveren van goede diensten. Werkplezier van de daadwerkelijke medewerkers in het veld zijn hier bijzonder bepalend in. Informatieverstrekking, rapportage en dus goed werkende systemen spelen daarin dan weer een erg belangrijke rol. Als die systemen om wat voor reden dan ook te omslachtig zijn of niet goed werken, dan gaat dat ten koste van bijvoorbeeld de tijd aan het werk én het werkplezier van medewerkers. Of we het nou willen of niet; efficiënte systemen spelen een vitale rol in het geheel. Wij nemen die vitale rol, als specialist op het gebied van IT-systemen in de zorg, graag van je over.

Samen met onze partners

Onze dienstverlening is gebaseerd op 4 pijlers, onze specialismen. Daarbij onderscheiden we ons met onze zeer betrokken aanpak, onze technische expertise en vanuit onze overtuiging dat wij samen met onze partners tot de beste resultaten komen. 

De efficiency en het werkplezier van je medewerkers boosten?

Dat doe je met de IT-oplossingen van BES-IT, ontwikkeld met behulp van jarenlange ervaring in de zorg. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Skyrocket de efficiency op de finance afdeling

Benieuwd welke koppelingen en integraties, of welke andere IT-oplossingen jouw financiële afdeling kunnen helpen een efficiency slag te maken? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de potentiële oplossingen voor jouw bedrijf.