Partner ProActive

Spend Cloud

ProActive Spend Cloud biedt purchase to pay oplossingen, waarmee het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling zo efficiënt als mogelijk wordt ingericht.

ProActive Spend Cloud biedt purchase to pay oplossingen, waarmee het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling zo efficiënt als mogelijk wordt ingericht. De oplossingen van ProActive zijn geheel webbased en zijn volledig geïntegreerd met Exact. Producten van de ProActive Spend Cloud worden zowel door middelgrote als grote organisaties gebruikt en kenmerken zich door gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid. ProActive is actief in diverse branches, waaronder Zorg, Educatie en Dienstverlening.

Over ProActive

ProActive is webbased, wat het mogelijk maakt om administratieve processen gebruiksvriendelijk, veilig, efficiënt en kwalitatief hoogwaardig in te richten.

 ProActive biedt modules voor onder andere:

  • Inkoop: digitaliseren van het inkoopproces.
  • Factuurverwerking: digitaal verwerken en fiatteren van inkoopfacturen.
  • Contractbeheer: digitaal verwerken en archiveren van contracten.
  • Verplichtingen: complete verplichtingenadministratie als aanvulling op uw factuurverwerking.

Naast de purchase to pay oplossing biedt ProActive ook modules voor het digitaliseren van onkostendeclaraties en kas- en cliëntgelden.

Praktijkgerichte oplossingen voor specifieke markten

Reeds 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van unieke ‘verbindende’ software oplossingen. Alles rondom de financiële administratie in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Meer weten over ProActive en de integratiemogelijkheden van ProActive met Financials Enterprise? Kom in contact met ons en we vertellen je er graag meer over.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Meer weten over ProActive en de integratiemogelijkheden van ProActive met Financials Enterprise? Kom in contact met ons en we vertellen je er graag meer over.