Search
Close this search box.

ProActive

Is factuurverwerking voor jou een struikelblok? Dan pakt BES-IT dat samen met Spend Cloud op. Alle uitgavenprocessen zijn in de Spend Cloud volledig geïntegreerd. De software garandeert de veiligheid van jouw data een ISAE 3402 Type II verklaring en ISO27001 Certificering. De Spend Cloud staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid in onder andere de zorg-, onderwijs- en dienstverleningssector.

Bij BES-IT hebben we ervaring met het succesvol integreren van Spend Cloud en laten communiceren met je huidige softwaresystemen en processen.

Waarom kiezen voor BES-IT?

De basis voor onze passende oplossingen is de combinatie van onze specialistische kennis van softwareontwikkeling en onze jarenlange ervaring met systemen in jouw branche. Vanuit de ervaring in de praktijk en klantbehoefte hebben wij onze oplossingen ontwikkeld, waardoor ze naadloos op elkaar aansluiten.
Wat een bijkomend voordeel is van onze lange ervaring in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening. Is dat wij de processen in jouw branche goed kennen. Wij weten hoe het in elkaar steekt, waardoor we door de jaren heen onze oplossingen zodanig hebben kunnen ontwikkelen om hier optimaal rekening mee te houden.
Het probleem wat veel ontwikkelaars en consultants van softwareoplossingen gemeen hebben, is dat veel van hun diensten geleverd worden vanuit de kennis van software. Wij hebben onze oplossingen ontwikkeld vanuit onze praktijkervaring, dus op basis van de behoefte van de klanten. Omdat alles ontwikkeld is met als doel optimale efficiency.
Onze aanpak bestaat uit de zeven stappen ontdekken, onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, overbrengen en ondersteunen. De werkwijze is beproefd omdat we er al 10 jaar lang succesvol projecten mee opleveren, waar we in die tijd heel veel klanten blij mee hebben gemaakt. Daarnaast ben je bij ons altijd verzekerd van één aanspreekpunt met technische kennis en praktijkervaring. Zo hoef jij niet meer te schakelen tussen verschillende consultants, wel zo efficiënt!

Praktijkgerichte oplossingen voor specifieke markten

Reeds 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van unieke ‘verbindende’ software oplossingen. Alles rondom de financiële administratie in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Meer weten over Spend Cloud en de integratiemogelijkheden van Spend Cloud met Exact Financials? Kom vrijblijvend met ons in contact dan vertellen we je meer over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Meer weten over Spend Cloud en de integratiemogelijkheden van Spend Cloud met Financials Enterprise? Kom in contact met ons en we vertellen je er graag meer over.