Search
Close this search box.

Partner Giss

Wij werken met BES-IT samen met de zeer ervaren experts van Giss om jou altijd up-to-date te houden van de nieuwste IT-ontwikkelingen om in jouw voordeel te gebruiken.

Zijn de IT-kosten van je organisatie onvoorspelbaar en te hoog? Wil jij je liever richten op je core-business? Met outsourcing van uw IT services aan Giss verhoog je je IT waarde tegen lagere kosten.

Over Giss

Terwijl jij je richt op de groei, internationalisering, samenwerking of innovatie van je bedrijf, zal Giss je IT flexibel aanpassen aan jouw behoefte. Met maar één aanspreekpunt voor al jouw IT vraagstukken. Wij werken met BES-IT samen met de zeer ervaren experts van Giss om jou altijd up-to-date te houden van de nieuwste IT-ontwikkelingen om in jouw voordeel te gebruiken.

Kortom: je krijgt de beste IT zorg, lagere en voorspelbare kosten en meer flexibiliteit.

Praktijkgerichte oplossingen voor specifieke markten

Reeds 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van unieke ‘verbindende’ software oplossingen. Alles rondom de financiële administratie in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Meer weten?

Gun je financiële administratie de upgrade die het verdient én die jouw medewerkers meer werkplezier geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer weten?

Gun je financiële administratie de upgrade die het verdient én die jouw medewerkers meer werkplezier geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.