Search
Close this search box.

Financiele Software Cloud Native - performance, integratie en rapportage

Jouw complete financiële administratie veilig, efficiënt, overal en op ieder apparaat beschikbaar in de Cloud.

Financiele Software Cloud Native - performance integratie rapportage voor organisaties in de Zorg het Onderwijs en de Zakelijke dienstverlening

Als grotere organisatie met veel verschillende systemen kom je er al snel achter dat de standaard Cloudoplossingen niet toereikend zijn. Binnen je organisatie worden verschillende systemen gebruikt, sommige on premise, sommige in de Cloud. Zoek je een partner die hier in gespecialiseerd is, jouw data uit al deze verschillende systemen in de Cloud kan samenbrengen in het financiële systeem? Dan zijn wij jouw partner. Wij hebben in de afgelopen 10 jaar met onze ervaring vanuit de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening, een beproefde, praktijkgerichte Cloudoplossing ontwikkeld.

Eén oplossing voor alle integraties

Onze Cloud-oplossing voor de financiële administratie is op maat ingericht, zodat jouw financiële systemen, inclusief alle integraties met andere software systemen, bereikbaar zijn vanuit de Cloud. Alle branche-specifieke systemen van de zorg (bijvoorbeeld ECD of EPD systemen), het onderwijs (bijvoorbeeld leerlingensystemen) en de zakelijke dienstverlening (bijvoorbeeld facturatiesystemen) kunnen wij op een veilige wijze integreren zodat alle benodigde gegevens beschikbaar zijn in het financiële systeem.

Écht complete ontzorging

Wij brengen in kaart hoeveel servercapaciteit, welke integraties en welke training  jouw organisatie nodig heeft en wij leveren daartoe op maat onze Cloud oplossing. Jouw medewerkers kunnen eenvoudig aan de slag. Onze klanten geven aan dat ze zich hierdoor kunnen concentreren op hun kern taken, en er nog minimale ondersteuning nodig is vanuit een eigen ICT afdeling. Een laptop of PC met een moderne browser en toegang tot internet, dat is alles wat nodig is in combinatie met ons Cloud platform.

De BES-IT Cloud en je applicaties zijn overal veilig te benaderen

“Exact Financials Enterprise én alle integraties: anywhere, any device online in de Cloud.”

De voordelen

Efficiency skyrockets. Juist in deze integratie oplossingen zijn we bij BES-IT gespecialiseerd.

Een aanspreekpunt voor ondersteuning op de inhoud én de techniek

Oftewel: met de vraag “Hoe kan ik dit rapport snel aanpassen?” én de vraag “Ik ben mijn inlog kwijt, hoe kan ik snel verder?” kun je bij dezelfde vertouwde medewerkers van BES-IT terecht. Dat komt omdat onze alleskunners op beide gebieden – zowel op finance als op IT-gebied – goed onderlegd zijn. Hierdoor hoeven medewerkers niet na te denken bij wie ze met welke vragen terechtkunnen, maar bellen ze gewoon hun vaste contactpersoon. Wel zo gemakkelijk. Zo kunnen onze klanten snel verder. Efficiency ten top!

Een uptime van 99,95%

Veelal is de uptime van Cloud leveranciers 99%. Deze 99% lijkt misschien veel, maar in het ongunstigste geval kan dat op jaarbasis leiden tot twee volle werkweken downtime*. Twee-volledige-werkweken!* Door onze uitgangspunten van focus en specialisatie consequent te hanteren hebben wij sinds 2015 een uptime gerealiseerd van meer dan 99.95%. Dit betekent dat onze klanten in een geheel jaar niet meer dan 4 uren downtime hebben ervaren.

Laagdrempelig en snelle actie

Ook bij kleinere vragen, bijvoorbeeld iemand is zijn toegangsgegevens kwijt geraakt, komen wij snel in actie. Via onze servicedesk, per e-mail, telefonisch, via onze customer portal of via Microsoft Teams is het makkelijk om contact met ons op te nemen. Laagdrempelig, schakelen met mensen die bekend zijn met zowel alle technische zaken als met jouw organisatie en alle gemaakte afspraken. Dankzij ons persoonlijke en hartelijke contact snel verder kunnen is zeer waardevol geven onze klanten aan.

Updates in je eigen tempo en in overleg

Updates van Exact Financials worden uiteraard door ons verzorgd, maar vooral bij grotere organisaties met veel medewerkers en verschillende systemen en interfaces is het prettig om alles even in je eigen tempo te kunnen doornemen. Wellicht een training voor nieuwe functionaliteiten. Alles bekijken in een test omgeving, met je eigen vertrouwde gegevens. Dit is allemaal standaard inbegrepen in onze Cloud omgeving. Updates worden met gezamenlijk doorgenomen, met onze premium support module is dit allemaal inbegrepen in onze dienstverlening. Uiteraard tegen een hele aantrekkelijke maandelijkse vergoeding.

Altijd en overal veilig inloggen

Altijd en overal kunnen inloggen brengt risico’s met zich mee. Deze ondervangen we met behulp van onze Multi Factor Authentication (MFA). Hierbij is een sterk, persoonlijk wachtwoord de eerste authenticatie. Omdat wachtwoorden per ongeluk kunnen worden achtergelaten voor inzage door derden, wordt gebruikgemaakt van een extra authenticatie. Dat gebeurt bij onze Cloud omgeving in de vorm van een code die wordt gegenereerd met een app op je smartphone zoals Google Authenticator of MS Authenticator. Zo wordt de kans voor een onbevoegden om via de voorkant in te loggen in de applicatie geminimaliseerd.

Oók een veilige achterkant – een voor finance zaken geoptimaliseerd platform

Waar een voorkant is met een applicatie, is ook een achterkant met servers en data(bases). Die wordt niet altijd gezien door de gebruiker, maar dat betekent niet dat hij er niet is. En die moet beveiligd worden. Onze gerenommeerde hosting partners zorgen voor de beste infrastructuur, we maken uiteraard voortdurend back-ups van zowel de data als van alle servers, (die veilig gesteld worden op een 2e fysieke locatie in Nederland) én we maken gebruik van continue monitoring van ons Cloud platform. Wij volgen dagelijks alle ontwikkelingen op het gebied van security, testen onze systemen, installeren security updates, volgen richtlijnen zoals de OWASP aanbevelingen, voeren automatische penetratietesten uit en bestuderen nieuwe platformen en ontwikkelingen. Hiermee houden wij de beveiliging van onze Cloudomgeving optimaal en hebben zowel hackers als ook technische storingen weinig of geen kans jouw werkplezier te verstoren. Zelfs aan situaties als natuurgeweld en langdurige stroomstoringen hebben wij gedacht. Onze klanten in de Zorg, het Onderwijs, de zakelijke dienstverlening zijn grotere orgganisaties met duizenden medewerkers, tientallen systemen en voor hen zijn zaken als NEN750 verplicht. Het is prettig dat wij vanaf de eerste dag alles ontwikkeld hebben voor deze doelgroep.

Samen met onze partners

Onze dienstverlening is gebaseerd op 4 pijlers, onze specialismen. Daarbij onderscheiden we ons met onze zeer betrokken aanpak, onze technische expertise en vanuit onze overtuiging dat wij samen met onze partners tot de beste resultaten komen. 

Ook de cloud in?

Exact Financial Enterprise. Alles op één plek online. Veilig. Snel. Inclusief alle integraties. Neem contact op met ons en kom erachter wat BES-IT kan betekenen voor jouw organisatie.

Ook de cloud in?

Exact Financial Enterprise. Alles op één plek online. Veilig. Snel. Inclusief alle integraties. Neem contact op met ons en kom erachter wat BES-IT kan betekenen voor jouw organisatie.