Search
Close this search box.

Referentie Argos

Samen met BES-IT hebben wij gewerkt aan het inrichten van een geheel nieuwe administratie in Exact Financials Enterprise.

Samen met BES-IT hebben wij gewerkt aan het inrichten van een geheel nieuwe administratie in Exact Financials Enterprise.

Gedurende het project is de samenwerking heel goed verlopen. Elke dag was er telefonisch contact met de consultants en problemen bij de inrichting van de nieuwe administratie werden direct en correct opgepakt en afgehandeld. Wat BES-IT typeert in een samenwerking is het feit dat zij zicht oprecht inzetten om een project/opdracht tot een goed einde te brengen. Ik adviseer iedere organisatie om samen te werken met BES-IT. Bij BES-IT staat deskundigheid en om het project tot een goed einde te brengen in een hoog vaandel.

– Bram Berk Teamleider Financiële Administratie

Praktijkgerichte oplossingen voor specifieke markten

Reeds 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van unieke ‘verbindende’ software oplossingen. Alles rondom de financiële administratie in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Meer weten?

Gun je financiële administratie de upgrade die het verdient én die jouw medewerkers meer werkplezier geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer weten?

Geïnteresseerd over de mogelijkheden tot samenwerking met twee gedegen IT-consultants op het gebied van Exact Software?