Search
Close this search box.

Partner Nedap

Nedap Healthcare is er voor mensen in de zorg. De missie van Nedap: samen de zorg beter te maken. Dat doen ze door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden en daarbij verder te kijken dan de huidige standaarden in zorg.

In de veranderlijke zorgmarkt bestaat er geen definitieve oplossing. Nedap is daarom altijd bezig om bestaande oplossingen aan te passen en uit te breiden, zodat ze mee kunnen bewegen en voorop kunnen lopen op wat de toekomst ons gaat brengen. Ons® is een oplossing die hieruit is voortgekomen.

Over Ons®

Ons® is een softwaresuite waarmee we de administratieve taken van zorgprofessionals vereenvoudigen, zodat er meer tijd voor zorg overblijft. Het ECD is een van de onderdelen binnen Ons®. Bij BES-IT werken we samen met Ons®, omdat het zo’n gebruiksvriendelijke oplossing is en het de mensen in de zorg écht helpt. Wij helpen jouw organisatie door Ons® te integreren met Exact Financials Enterprise.

Praktijkgerichte oplossingen voor specifieke markten

Reeds 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van unieke ‘verbindende’ software oplossingen. Alles rondom de financiële administratie in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag wat wij in samenwerking met Nedap voor je kunnen betekenen.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag wat wij in samenwerking met Nedap voor je kunnen betekenen.