Search
Close this search box.

Partner Advisie

BES-IT werkt samen met Advisie op het gebied van verkoop, implementatie en support van Exact Software. Jouw voordeel? Je werkt samen met gedegen partijen in de markt.

Je bent verzekerd van een goed advies door de jarenlange ervaring van de gebundelde krachten van BES-IT en Advisie Business Solutions. Support op de software wordt geleverd door deskundige professionals, zowel van Advisie Business Solutions als van BES-IT – indien je de software via BES-IT aanschaft zijn onze consultants het eerste aanspreekpunt.

 

Over Advisie

In ruim 37 jaar is Advisie uitgegroeid tot een innovatief IT- en consultancy bedrijf. Zij adviseren bedrijven uit de zorg-, onderwijs-, dienstverlening-, groothandel-, automotive- en productiebranche over de automatisering van financiële en andere primaire processen. Naast advies en implementatie van business software beschikt Advisie over een development afdeling. Zij ontwikkelen software (Advisie Solutions) met een naadloze aansluiting op Exact Software.

Praktijkgerichte oplossingen voor specifieke markten

Reeds 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van unieke ‘verbindende’ software oplossingen. Alles rondom de financiële administratie in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Meer weten?

Gun je financiële administratie de upgrade die het verdient én die jouw medewerkers meer werkplezier geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer weten?

Gun je financiële administratie de upgrade die het verdient én die jouw medewerkers meer werkplezier geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.