Search
Close this search box.

Exact Financials: De Complete Financiële Softwareoplossing

Ideaal voor grotere organisaties in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

Exact Financials is een krachtige financiële softwareoplossing die is ontwikkeld door Exact, en door de deskundige consultants van BES-IT wordt geïmplementeerd. Deze software biedt een uitgebreid pakket aan functies en mogelijkheden om organisaties te ondersteunen bij hun financiële administratie en rapportage. Met Exact Financials kunnen grotere organisaties efficient grote hoeveelheden gegevens vanuit hun software systemen laten samenkomen in een van de beste en meest flexibile financiële software applicaties. Ontwikkeld en vooral doorontwikkeld al meer dan 30 jaar, en rond 2010, met de opkomst van Cloud computing, geheel herschreven als Cloud applicatie. 

 voor je medewerkers.

Kijk naar alle onderdelen en hun samenhang

Exact Financials implementatie van BES-IT

Oog voor zowel de processen als de mensen

 

Voor grote organisaties in de zorg, het onderwijs en in de zakelijke dienstverlening is het een uitdaging om te voldoen aan de voortdurende ontwikkelingen van wet- en regelgeving en de eisen van het management. Bij BES-IT hebben we ons hierin gespecialiseerd.

Te vaak worden belangrijke systemen of processen als ook mensen of zelfs hele afdelingen niet betrokken bij de integratie waardoor er in de praktijk nog steeds handelingen handmatig moeten worden uitgevoerd, en mensen niet weten waar ze terecht kunnen voor informatie. Bij BES-IT bestaat onze aanpak juist uit het integreren van alle systemen, samen met iedereen realiseren wij een echte team prestatie.

De implementatie specialisten van BES-IT zorgen ervoor dat je met Exact Financials eenvoudig en vooral heel efficient kunt werken. Werken met verschillende administraties, grote aantallen boekingen (tienduizenden op een dag is geen enkel probleem), automatische integratie met bijvoorbeeld je Purchase to Pay of Verkoop systemen, inlezen vanuit templates in Excel van boekingen, het benaderen van je gegevens op een veilige en efficiënte wijze in je eigen BI of Power BI omgeving, consolideren, de mogelijkheden zijn zeer divers en schaalbaar. Zo werk je efficient en verkrijg je snel inzicht in de financiële gegevens, kun je je financiële processen optimaliseren en betere beslissingen nemen op basis van nauwkeurige en actuele informatie. 

 

Waarom kiezen voor Exact Financials en BES-IT?

De basis voor onze passende implementaties is onze kennis van de financiële processen en veel gebruikte systemen in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.  Onze consultants hebben naast veel technische kennis ook een ruime ervaring met financiële bedrijfsvoering,  vanuit de theorie en de praktijk. Wel zo prettig geven onze klanten aan, om “snel te kunnen schakelen”.

Exact Financials en het Cloud Platform van BES-IT zijn een winnende combinatie. Hiermee ontstaat een maximaal schaalbare oplossing. Maak verbinding vanuit je eigen Business Intelligence omgeving of Power BI rapportages met jouw eigen data in ons Cloud Center. Of laat ons jouw data vanuit bijvoorbeeld je Purchase to Pay software integreren met Exact Financials. Naadloos. En veiligheid is vanaf het eerste ontwerp in 2010 de basis geweest voor het BES-IT Cloud platform, niet een achteraf gedachte, zoals we bij veel oplossingen zien. Wij omarmend de diverse standaarden zoals OWASP, privacy by design, NEN7510 en passen deze dagelijks toe in onze dienstverlening. Wij hebben geen papieren tijgers in onze boekenkast, wij passen de principes van security liever in het echt toe, iedere dag, wel zo veilig en voor onze klanten een grote geruststelling.

Wij geloven dat je moet kunnen kiezen voor het beste Purchase to Pay systeem, het beste HRM en Salaris software pakket, het voor jouw organisatie perfecte declaratie of verkoop systeem, en dat alle gegevens die voor jouw financiële administratie van belang zijn, volledig automatisch moeten worden overgenomen vanuit al deze systemen. Natuurlijk ook andersom, als bijvoorbeeld een Purchase to Pay systeem moeten worden geupdate met een nieuwe crediteur die is aangemaakt in je financiële systeem, wil je dat dit allemaal vanzelf gaat. Overtypen van gegevens is niet meer van deze tijd, als ook het nazoeken van waarom in een systeem informatie bepaalde ontbreekt. Hier kan het platform van BES-IT automatisch signaleren als er actie moet worden ondernomen. Enterprise Applicatie Integratie is de technisch term (EAI).

Met Exact Financials kun je standaard reeds eenvoudig en snel financiële rapporten genereren die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw organisatie. Nog meer mogelijkheden zijn er met de Excel Add-On van BES-IT. Hiermee kun je direct vanuit Excel al je vertrouwde rapportages oproepen met een muisklik en deze worden de volgende maand (of wanneer gewenst) automatisch ververst. De volgende stap is om met onze Business Intelligence Suite data uit verschillende systemen te verzamelen en presenteren. Dit stelt je team van controllers en managers in staat om beter en sneller inzicht te krijgen in de financiële prestaties van je organisatie. Salariskosten, Productie en/of Verkoop, Inkoop en Financiële combineren geeft het inzicht wat je nodig hebt, zo geven onze klanten aan.

Software oplossingen die echt werken geïmplementeerd door Senior Consultants met kennis van zaken en ruime praktijkervaring.

Onze oplossingen zijn bewezen en beproefd in de praktijk. Iedere dag weer, al weer 10 jaar in 2023, werken wij aan het verder perfectioneren van al onze implementaties. Dit betekent voor onze klanten een optimaal functionerende financiële administratie. Onze klanten geven ons regelmatig als terugkoppeling “Het werkt gewoon goed.” Ook horen wij regelmatig, “met die software van BES-IT geen gepuzzel en gezoek”. Een mooie afsluiter om een van onze klanten te citeren die ons recent als compliment meegaf: “Het loopt gewoon als een trein [dankzij die software en implementatie van BES-IT]”.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Interesse in Exact Financials Enterprise?

Wij zijn gespecialiseerd in het implementeren van Exact Financials; dé softwareoplossing waarmee alle financiële vraagstukken beantwoord kunnen worden. Wij combineren de implementatie van dit financiële systeem met onze integratie-, cloud-, en Business Intelligence oplossingen. Hiermee faciliteren wij alles voor de finance professional in de cloud.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Interesse in Exact Financials Enterprise?

Anywhere, Any Device, Always Online. Gun je financiële administratie de upgrade die het verdient én die jouw medewerkers meer werkplezier geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.