Search
Close this search box.

WIS

Al ruim 15 jaar levert WIS innovatieve standaard softwareoplossingen voor de breedte van het onderwijs. Met WIS Communicator, WIS Collect en WIS Talent Manager bieden zij een uitgebreid portfolio voor het onderwijs. Deze toepassingen helpen veel onderwijsinstellingen bij het beheersen en automatiseren van hun processen op het gebied van communicatie, financiën en professionalisering.
Voor grote organisaties in het onderwijs is het een uitdaging om te voldoen aan de voortdurende ontwikkelingen van wet- en regelgeving en de eisen van het management. Bij BES-IT hebben we ons hierin gespecialiseerd.

Te vaak worden belangrijke systemen of processen niet betrokken bij de integratie waardoor er in de praktijk nog steeds handelingen handmatig moeten worden uitgevoerd. Bij BES-IT bestaat onze aanpak juist uit het integreren van alle systemen.

Waarom kiezen voor BES-IT?

De basis voor onze passende oplossingen is de combinatie van onze specialistische kennis van softwareontwikkeling en onze jarenlange ervaring met systemen in het onderwijs. Vanuit de ervaring in de praktijk en klantbehoefte hebben wij onze oplossingen ontwikkeld, waardoor ze naadloos op elkaar aansluiten.
Wat een bijkomend voordeel is van onze lange ervaring in het onderwijs. Is dat wij de processen in de branche goed kennen. Wij weten hoe het in elkaar steekt, waardoor we door de jaren heen onze oplossingen zodanig hebben kunnen ontwikkelen om hier optimaal rekening mee te houden.
Het probleem wat veel ontwikkelaars en consultants van softwareoplossingen gemeen hebben, is dat veel van hun diensten geleverd worden vanuit de kennis van software. Wij hebben onze oplossingen ontwikkeld vanuit onze praktijkervaring, dus op basis van de behoefte van de klanten. Omdat alles ontwikkeld is met als doel optimale efficiency.
Onze aanpak bestaat uit de zeven stappen ontdekken, onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, overbrengen en ondersteunen. De werkwijze is beproefd omdat we er al 10 jaar lang succesvol projecten mee opleveren, waar we in die tijd heel veel klanten blij mee hebben gemaakt. Daarnaast ben je bij ons altijd verzekerd van één aanspreekpunt met technische kennis en praktijkervaring. Zo hoef jij niet meer te schakelen tussen verschillende consultants, wel zo efficiënt!

Meer weten over de oplossingen van WIS?

Wij zijn gespecialiseerd in het integreren van WIS Collect; het systeem dat digitale facturatie binnen het onderwijs mogelijk maakt. Wij combineren de integratie van dit financiële systeem met onze cloud-, en Business Intelligence oplossingen. Hiermee faciliteren wij alles voor de finance professional in de cloud.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten over de oplossingen van WIS?

WIS is de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft een team vol expertise en kennis. We werken dan ook graag samen met WIS. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Onze specialisten vertellen je er graag vrijblijvend alles over. Kom in contact met ons!