Search
Close this search box.

BES-IT: Specialist in IT-oplossingen voor Finance

Bij BES-IT doorgronden wij IT-problemen van grote organisaties en denken we vervolgens in oplossingen. Focus hierbij is om alles voor de financiële organisatie te optimaliseren. Hieronder vind je wie wij zijn, met welke reden wij iedere dag met passie en het juiste been uit ons bed komen en waarom we goed zijn in wat we doen.

Aan tafel met één partij die zowel de technische uitdagingen als de business begrijpt

Het schaap met vijf poten bestaat niet, zeggen ze. Wellicht is het ook net zo onmogelijk om aan tafel te zitten met iemand die zowel de technische uitdagingen, als de praktische uitdagingen waar je organisatie voor staat weet te doorgronden. Toch denkt Bart van der Beek, Consultancy Manager bij BES-IT, daar anders over: “Onze klanten willen met iemand kunnen schakelen die zowel hun onderneming, met name alle financiële processen, goed begrijpt, als ook de techniek die daarachter schuilt. Wij hebben de mensen in onze organisatie die van beide markten thuis zijn, dat is onze kracht en daarmee onderscheiden wij ons.” Onze allrounders hebben in samenwerking met ons team van passievolle professionals én onze partners, al duizenden complexe organisatorische en IT-vraagstukken op financiële afdelingen van grote organisaties blootgelegd. En deze vraagstukken hebben ze vervolgens vertaald naar praktische, duurzame oplossingen die iedere dag weer extra efficiency en werkplezier opleveren voor onze klanten.

Generalisten en specialisten met passie als gemene deler

Wij hebben dus alleskunners, die zowel de helicopterview van de consultant aan kunnen nemen, maar ook de technische naadjes van de kous kennen vanuit hun ervaring als developer. En als ervaren generalisten weten we precies wanneer we een specialist moeten inschakelen zonder het overzicht te verliezen. En met die specialisten werken we iedere dag samen aan een diversiteit van complexe projecten. Hun expertises: cloud specialisten, fiscalisten, business intelligence developers en consultants, data integratie specialisten, systeem integratie specialisten, backend developers, maar ook management consultants en trainers en nog veel meer ervaren specialisten.

Onze waarden in woorden

Wat is onze unieke aanpak?

Ontdekken. Onderzoeken. Ontwerpen. Ontwikkelen. Implementeren. Overbrengen. Ondersteunen.

Benieuwd naar al die stappen en de bijbehorende acties?
Die vind je op de pagina: .

Er komt veel bij kijken, maar door onze jarenlange ervaring, onze beproefde werkmethode én onze diepgaande kennis van uiteenlopende IT-oplossingen zijn we er erg goed in geworden. Hieronder lees je waarom je met ons om tafel moet willen én wat onze klanten, jouw voorgangers, van ons vonden.

Waarom je met ons om tafel moet willen?

Ons team van alleskunners en specialisten hebben naast passie ook veel kennis en ervaring als gemene deler. Iedereen is gediplomeerd in het finance-vakgebied, vaak gepaard met jarenlange ervaring op de financiële afdeling binnen het bedrijfsleven. Maar ze hebben óók een achtergrond in softwareontwikkeling. En juist deze combinatie blijkt de sleutel om voor grotere organisaties de beste oplossingen te ontwikkelen en implementeren voor de financiële administratie. Oftewel: wij weten vanuit onze ervaring welke problemen er op de finance afdeling voorkomen. Én wij weten vanuit onze specialisaties op softwareontwikkeling welke IT-oplossingen hier een antwoord op kunnen bieden. Wij leveren de kennis, de passie, het enthousiasme, en langdurig commitment.

Samen met onze partners

Onze dienstverlening is gebaseerd op 4 pijlers, onze specialismen. Daarbij onderscheiden we ons met onze zeer betrokken aanpak, onze technische expertise en vanuit onze overtuiging dat wij samen met onze partners tot de beste resultaten komen. 

Skyrocket de efficiency op je finance afdeling

Gun jouw organisatie ook de optimale efficiency voor alle systemen op de financiële administratie. En natuurlijk enthousiaste medewerkers, die dat als gevolg heeft. Neem contact op.

Skyrocket de efficiency op de finance afdeling

Benieuwd welke koppelingen en integraties, of welke andere IT-oplossingen jouw financiële afdeling kunnen helpen een efficiency slag te maken? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de potentiële oplossingen voor jouw bedrijf.