Search
Close this search box.

Referentie Stichting de Rijnhoven

Stichting De Rijnhoven is een aanbieder van zorg, wonen en welzijn aan de Westkant van Utrecht, in het Groene Hart van Nederland.

Stichting De Rijnhoven is een aanbieder van zorg, wonen en welzijn aan de Westkant van Utrecht, in het Groene Hart van Nederland.

“Wij werken al een aantal jaren samen met BES-IT om al onze financiële systemen optimaal in te richten en te integreren met onze andere systemen. De consultants van BES-IT hebben onze on premises omgeving zonder gedoe en zorgen vanuit onze organisatie gemigreerd naar het BES-IT Cloud Platform. Hierop bieden ze zowel technische als functionele ondersteuning, omdat ze van beide zaken verstand hebben. Het product Financials Enterprise is daarbij speerpunt. Sinds vorig jaar [2021] werken we vanuit de Cloud omgeving van BES-IT, zonder er enig omkijken naar te hebben.

De projectmatige implementatie verliep naar wens. De bereikbaarheid en de service van BES-IT hebben wij als zeer positief ervaren. Tevens was de persoonlijke aandacht in combinatie van de inhoudelijke kennis heel fijn. Dit maakt BES-IT een partij waar wij graag mee samenwerken.”

–             Robin Lambrechts – Directeur Organisatieondersteuning & Ontwikkeling Rijnhoven

Rond de 700 zeer betrokken medewerkers van De Rijnhoven werken op verschillende locaties voor ouderen met een zorgindicatie. De Rijnhoven ondersteunt kwetsbare ouderen bij een optimale kwaliteit van leven met behoud van zoveel mogelijk zelfstandigheid. Diverse vormen van ouderenzorg worden flexibel en kleinschalig georganiseerd. Onze medewerkers herkennen zich in de woorden “Verbinden, Vertrouwen en Vakbekwaam”. We zijn Toonaangevend dichtbij.

Om dit te kunnen realiseren verbindt De Rijnhoven zich graag met partners die toegevoegde waarde hebben. Zo maakt de organisatie ook gebruik van verschillende ICT toepassingen en softwarepakketten. In 2014 is gekozen om over te gaan van Exact Financials naar Exact Financials Enterprise. Hiermee is beoogd een volgende stap te maken in het optimaal ondersteunen van financiële- en administratieve processen.

De Rijnhoven en Bart van der Beek (consultant bij BEST Enterprise Solutions [red.]) hebben afgelopen jaren vaker succesvol samengewerkt, ook bij de implementatie van EFE heeft Bart een belangrijk rol gespeeld. Uiterst deskundig heeft hij met de nodige rust ons geholpen de juiste stappen te zetten in de voorbereiding. Het project was tijdig en succesvol afgerond, de kennis van key-users goed geborgd, de communicatie verliep soepel en er is aandacht voor nazorg geweest. De wensen van onze organisatie zijn kundig naar techniek vertaald, tussen complexe systemen zijn koppelingen gebouwd of aangepast. Dit heeft geresulteerd in efficiency en verbeterde kwaliteit van informatievoorziening aan belanghebbende. Wij zijn zeer tevreden met het behaalde resultaat en kijken terug op een prettige een leerzame ervaring. We voelen ons ook ten aan zien van de veranderingen die ons nog te wachten staan gesteund door een betrouwbare partner die op maat oplossingen zoekt.

Praktijkgerichte oplossingen voor specifieke markten

Reeds 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van unieke ‘verbindende’ software oplossingen. Alles rondom de financiële administratie in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Meer weten?

Gun je financiële administratie de upgrade die het verdient én die jouw medewerkers meer werkplezier geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer weten?

Gun je financiële administratie de upgrade die het verdient én die jouw medewerkers meer werkplezier geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.