Search
Close this search box.

Partner WIS

Al ruim 15 jaar levert WIS innovatieve standaard softwareoplossingen voor de breedte van het onderwijs. Met WIS Communicator, WIS Collect en WIS Talent Manager bieden zij een uitgebreid portfolio voor het onderwijs. Deze toepassingen helpen veel onderwijsinstellingen bij het beheersen en automatiseren van hun processen op het gebied van communicatie, financiën en professionalisering.

WIS Collect is het systeem dat digitale facturatie binnen het onderwijs mogelijk maakt. Betalen was nog nooit zo eenvoudig. Met WIS Collect kunnen de schoolkosten digitaal worden aangeboden aan ouders en studenten. Ook wordt het arbeidsintensieve facturatie- en betaalproces binnen uw onderwijsinstelling of oudervereniging geoptimaliseerd.

Voordelen voor ouders

  • Altijd het juiste overzicht van betalingen per leerling
  • Vooraf instellen wanneer een herinnering of aanmaning wordt verstuurd
  • Besparing op porto- en verwerkingskosten
  • Service aan de ouders voor eenvoudige en snelle betaling
  • Snellere ontvangst van betalingen

Laagdrempelig betaalgemak met WIS Collect voor scholen en ouderverenigingen. 

Praktijkgerichte oplossingen voor specifieke markten

Reeds 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van unieke ‘verbindende’ software oplossingen. Alles rondom de financiële administratie in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Meer weten over de oplossingen van WIS?

WIS is de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft een team vol expertise en kennis. We werken dan ook graag samen met WIS. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Onze specialisten vertellen je er graag vrijblijvend alles over. Kom in contact met ons!

Meer weten over de oplossingen van WIS?

WIS is de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft een team vol expertise en kennis. We werken dan ook graag samen met WIS. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Onze specialisten vertellen je er graag vrijblijvend alles over. Kom in contact met ons!