Search
Close this search box.

Partner Visma | ProActive

Spend Cloud

Beheer al jouw uitgaven in één Spend Cloud. Van slimme betaalpassen voor medewerkers tot het gehele Purchase to Pay proces. Ben jij klaar voor toekomstbestendige spend management?
Is factuurverwerking een struikelblok? Dan pakt Visma | ProActive deze eerste Purchase to Pay automatisering samen met jou op. Inkoop- en contractmanagement-optimalisatie komen eventueel later. Heb je last van declaratiegedoe? Dan implementeren jullie samen Spend Cloud Expense: slimme betaalpassen én declaratiesoftware.

Alle uitgavenprocessen zijn in de Spend Cloud volledig geïntegreerd. De software garandeert de veiligheid van jouw data met een ISAE 3402 Type II verklaring en ISO27001 Certificering. De Spend Cloud staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid in onder andere de zorg-, onderwijs- en dienstverleningssector.

Over de Spend Cloud

Binnen de Spend Cloud (web of app) kun je gebruik maken van…

Purchase to Pay:

  • Digitaliseer het inkoopproces met meer dan 200 OCI webshop-koppelingen
  • Automatiseer het factuurverwerkingsproces met geavanceerde kunstmatige intelligentie
  • Verwerk en archiveer contracten digitaal dankzij automatische reminders om ongewenste contractverlenging te voorkomen

Expense

  • Slimme betaalpassen voor medewerkers, volledig in eigen beheer
  • Declaraties beoordelen met één klik en direct digitaal verwerken in jouw boekhoudprogramma
De ingebouwde Spend Analytics geeft je diverse real-time inzichten, rapportages en analyses. Kortom: de Spend Cloud geeft waardevolle inzichten, overzicht en controle over alle uitgaven van jouw organisatie.

Praktijkgerichte oplossingen voor specifieke markten

Reeds 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van unieke ‘verbindende’ software oplossingen. Alles rondom de financiële administratie in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Meer weten over Spend Cloud en de integratiemogelijkheden van Spend Cloud met Financials Enterprise? Kom in contact met ons en we vertellen je er graag meer over.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Meer weten over Spend Cloud en de integratiemogelijkheden van Spend Cloud met Financials Enterprise? Kom in contact met ons en we vertellen je er graag meer over.