Search
Close this search box.

Cevinio

Cevinio biedt twee unieke oplossingen voor de enterprise markt: een uitgebreide logistieke oplossing en een purchase to pay oplossing.


Cevinio en BES-IT werken samen om de verkoop, implementatie en support van deze oplossingen te optimaliseren en samen te integreren met Exact Financials.

Waarom kiezen voor BES-IT?

De basis voor onze passende oplossingen is de combinatie van onze specialistische kennis van softwareontwikkeling en onze jarenlange ervaring met systemen in jouw branche. Vanuit de ervaring in de praktijk en klantbehoefte hebben wij onze oplossingen ontwikkeld, waardoor ze naadloos op elkaar aansluiten.
Wat een bijkomend voordeel is van onze lange ervaring in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening. Is dat wij de processen in jouw branche goed kennen. Wij weten hoe het in elkaar steekt, waardoor we door de jaren heen onze oplossingen zodanig hebben kunnen ontwikkelen om hier optimaal rekening mee te houden.
Het probleem wat veel ontwikkelaars en consultants van softwareoplossingen gemeen hebben, is dat veel van hun diensten geleverd worden vanuit de kennis van software. Wij hebben onze oplossingen ontwikkeld vanuit onze praktijkervaring, dus op basis van de behoefte van de klanten. Omdat alles ontwikkeld is met als doel optimale efficiency.
Onze aanpak bestaat uit de zeven stappen ontdekken, onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, overbrengen en ondersteunen. De werkwijze is beproefd omdat we er al 10 jaar lang succesvol projecten mee opleveren, waar we in die tijd heel veel klanten blij mee hebben gemaakt. Daarnaast ben je bij ons altijd verzekerd van één aanspreekpunt met technische kennis en praktijkervaring. Zo hoef jij niet meer te schakelen tussen verschillende consultants, wel zo efficiënt!

Praktijkgerichte oplossingen voor specifieke markten

Reeds 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van unieke ‘verbindende’ software oplossingen. Alles rondom de financiële administratie in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Meer informatie over Cevinio en de samenwerking?

Wij zijn gespecialiseerd in het integreren van Cevinio softwareoplossingen. Wij combineren de integratie van dit financiële systeem met onze cloud-, en Business Intelligence oplossingen. Hiermee faciliteren wij alles voor de finance professional in de cloud.Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie over Cevinio en de samenwerking?

Leg contact met ons en we vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.