Partner Cevinio

(voorheen TBlox)

Cevinio en BES-IT werken samen om de verkoop, implementatie en support te optimaliseren van Cevinio en Exact Financials Enterprise.

Dit zijn twee oplossingen zijn voor de enterprise markt: Een uitgebreide logistieke oplossing en een Purchase to Pay oplossing met een schaalbare en flexibele financiële applicatie. Deze twee oplossingen worden dan optimaal ingericht en naadloos op elkaar afgestemd. Cevinio biedt een snelle implementatie, een ROI van minder dan 12 maanden en volledige integratiemogelijkheden met je complete organisatie.

Cevinio en BES-IT hebben jarenlang ervaring. Wij bundelen onze krachten om jou te verzekeren van een goed advies en de beste software. De support op de software wordt geleverd door deskundige professionals, zowel van Cevinio als van BES-IT.

Praktijkgerichte oplossingen voor specifieke markten

Reeds 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van unieke ‘verbindende’ software oplossingen. Alles rondom de financiële administratie in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Meer informatie over Cevinio en de samenwerking?

Leg contact met ons en we vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Meer informatie over Cevinio en de samenwerking?

Leg contact met ons en we vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.