Search
Close this search box.

Koppeling & integratie

Koppelingen & integratie zijn de basis als het gaat om het verhogen van de efficiency op de financiële afdeling.

Het nieuwe koppelen - Enterprise Application Integration

Iedereen kent waarschijnlijk nog wel ‘het oude koppelen’. Een bestandje inlezen, met spanning afwachten of alles goed gaat, en zo niet, aan de telefoon hangen met de leverancier. Dat is bij ons verleden tijd. Wij leveren het nieuwe koppelen. Dit gaat automatisch en online via ons . Wij hanteren hiertoe alle ‘state-of-the-art’ technieken zoals API’s, Webservices, ESB, encrypties, veilige verbindingen, certificaten, Trusted Endpoints en (open source) standaarden.

Hiermee brengen wij het beste van twee werelden samen: onze klanten hebben gekozen voor de beste software applicaties voor hun organisatie, en wij integreren deze met onze oplossingen, tot een hoog niveau, wat voor de gebruikers het belevingsniveau geeft van een ERP-systeem. Een ERP systeem welke in alle functionaliteiten uitblinkt en alle processen binnen de organisatie goed faciliteert. Een dergelijk ERP systeem bestaat uiteraard niet. Toch kunnen wij deze combinatie van beste functionaliteit en beste beheersbaarheid bieden met onze oplossing. Enterprise Application Integration is de technische term hiervoor en is een van onze specialiteiten. Al bijna 10 jaar. Wij hebben hiervoor een zeer gerenommeerd (open source) platform in huis gehaald. Hiermee realiseren wij naadloze integratie met steeds meer software partners. Wij bieden de integratie (naar wens) aan tegen een vast en zeer scherp maandbedrag.

Wij maken gebruik van een zeer gerenommeerd (open source) platform

Naadloze integratie met steeds meer software partners

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een integratie naar wens tegen een vast en zeer scherp maandbedrag

Best of breed vs. Generiek systeem

Iedere grotere organisatie wil gebruikmaken van systemen die het best zijn voor het product of de dienst die hij levert. Individueel zijn het de ‘best of breed’ systemen, dus de beste oplossing voor dat specifieke proces. Die systemen moeten dan wel goed samenwerken. Welke vragen vanuit hier opkomen bij onze klanten, welke problemen wij hebben gesignaleerd bij de eerdere generaties oplossingen vanuit de praktijk en hoe wij deze ‘lessons learned’ toepassen, dat vind je in onze whitepaper.

Een derde generatie oplossing - de Enterprise Application Integration

EAI is eigenlijk een integratie-oplossing 3.0. Waar we het bij versie 1.0 hadden over de hiervoor beschreven ‘bestandjes’ die handmatig ingelezen moesten worden. Hebben we versie 2.0 overgeslagen? Zeker niet, maar ook deze was nog niet optimaal. Koppelen versie 2.0 ging via API’s (application programming interfaces). Meer informatie hierover vind je ook in onze Whitepaper over Koppelingen & Integraties. Dat was meer geautomatiseerd, maar hierin zonder regie en signalering. Wat er nog ontbrak was een ‘dirigent’ die actief toezicht houdt op berichtenverkeer. Een dirigent die acties initieert, rapporteert, fouten afhandelt en alleen als het echt nodig is, actief gaat signaleren richting een beheerder via een e-mail dat er handmatige actie ondernomen moet worden. Uiteraard ook met een toelichting ten aanzien van de te nemen acties.

Integratie tussen al je bestaande software oplossingen

De voordelen

Efficiency skyrockets. Juist in deze integratie oplossingen zijn we bij BES-IT gespecialiseerd.

Het gekoppelde web in beeld

In onderstaande afbeelding krijg je een beeld van hoe de koppeling en integratie van verschillende systemen tot één geheel in zijn werk gaat. Zie het als een zwaartekrachtveld waarbinnen verschillende systemen actief zijn, waarvan alle ingevoerde informatie uiteindelijk bij één bron – het finance systeem – terechtkomt.

Samen met onze partners

Onze dienstverlening is gebaseerd op 4 pijlers, onze specialismen. Daarbij onderscheiden we ons met onze zeer betrokken aanpak, onze technische expertise en vanuit onze overtuiging dat wij samen met onze partners tot de beste resultaten komen. 

Skyrocket de efficiency op je finance afdeling

Benieuwd welke koppelingen en integraties, of welke andere IT-oplossingen jouw financiële afdeling kunnen helpen een efficiency slag te maken? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de potentiële oplossingen voor jouw bedrijf.

Skyrocket de efficiency op de finance afdeling

Benieuwd welke koppelingen en integraties, of welke andere IT-oplossingen jouw financiële afdeling kunnen helpen een efficiency slag te maken? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de potentiële oplossingen voor jouw bedrijf.