Search
Close this search box.

Referentie Kwintes

Om het kort samen te vatten ervaren wij de dienstverlening van BEST Enterprise Solutions vooral als een samenwerking.

Om het kort samen te vatten ervaren wij de dienstverlening van BEST Enterprise Solutions vooral als een samenwerking.

De zaken die hierbij in het oog springen zijn vooral de klantgerichtheid. Iedere leverancier roept dit wel, maar echt klantgericht zijn, elke dag opnieuw denken vanuit onze uitdagingen en perceptie, is toch een volgende stap. Echt uniek en niet te vergelijken met andere leveranciers.

Verder is er ook de know-how om een nieuw financiëel systeem in te richten. Daarnaast wordt er goed meegedacht aangaande onze bedrijfsprocessen.

Maatwerk is ook mogelijk, vooral op het gebied van koppelingen met andere systemen. Er worden wel standaard oplossingen verkocht, maar alles wordt precies op maat passend gemaakt. En dan de prijsstelling, deze is zeer concurrerend.

BEST Enterprise Solutions is een kleine organisatie die zeker ook grote projecten aankan. Eigenlijk zijn ze hier in gespecialiseerd. Dit doen ze door een goede planning te maken, door niet te veel projecten gelijktijdig aan te nemen en door een goede samenwerking met andere partijen. De projecten worden ruim gepland in doorlooptijd, waardoor wij ook kunnen wennen aan veranderingen en nieuwe systemen. Er zijn ook veel (vaste) consultants waardoor er veel expertise is, waarbij de consultants goede kennis hebben van onze systemen.

Een prettige bijkomstigheid, is dat er geen afhankelijkheidsgevoel is, omdat alles helder tot in detail wordt gerapporteerd en besproken met onze medewerkers, waardoor er een goede borging is.

Ten slotte is BEST Enterprise Solutions een bijzonder flexibele organisatie, als nodig is men buiten kantooruren bereikbaar, men doet gewoon alles (en meer) wat nodig is om projecten tot een goed einde te brengen.

Op deze pagina vindt u een video interview waarin Bart van der Beek van BES-IT en Marcel Buitenhuis van Kwintes terugkijken op de migratie naar het Cloud Platform van BES-IT. Kort samengevat loopt alles vlot, soepel, en worden vragen snel beantwoord. Ook het project zelf van on premises naar de Cloud verliep zonder problemen !

Indien u referenties wenst, kunt u contact opnemen met Kwintes.
Vraagt u dan als nodig naar: Dhr. M. Buitenhuis, Teamleider Financiële Administratie

Praktijkgerichte oplossingen voor specifieke markten

Reeds 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van unieke ‘verbindende’ software oplossingen. Alles rondom de financiële administratie in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Meer weten?

Gun je financiële administratie de upgrade die het verdient én die jouw medewerkers meer werkplezier geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer weten?

Gun je financiële administratie de upgrade die het verdient én die jouw medewerkers meer werkplezier geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.