Implementatie

BEST Enterprise Solutions beschikt over een zeer ruime ervaring met het implementeren van financiële systemen. Als implementatiespecialist zet zij hierbij het pakket Exact Financials in, als strategisch financieel softwareplatform voor met name grotere organisaties.

En niet zonder succes! Inmiddels kan BES zich verheugen in een gestaag groeiende groep professionele instellingen, die zónder uitzondering tot volle tevredenheid met deze oplossing werken. En dit niet in de laatste plaats dankzij de bewezen expertise en toegevoegde waarde van de consultants en docenten van BEST Enterprise Solutions. Niet voor niets is BES dan ook door Exact al jarenlang geaccrediteerd voor 'Outstanding Consultancy & Project Management'. 

Waarom Exact Financials Enterprise? Lees verder...

In nauwe samenspraak met de opdrachtgever wordt de Exact Financials software volledig naar de eisen en wensen van de organisatie ingericht. Daarnaast worden onder andere de noodzakelijke rapportages gedefinieerd, KPI dashboards gegenereerd en worden waar nodig koppelingen aangelegd met andere operationele software systemen. Ook kunnen eventueel door BEST Enterprise ontwikkelde add-ons en workflows aan het standaard Exact Financials platform worden toegevoegd.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok