Implementatie en trainingen Exact Financials Enterprise software

Implementatie

BES beschikt over een zeer ruime ervaring met het implementeren van financiële systemen binnen de zorgsector. Als implementatiespecialist zet zij hierbij het pakket Exact Financials Enterprise in, als strategisch financieel softwareplatform voor met name grotere zorginstellingen.

En niet zonder succes! Inmiddels kan BES zich dan ook verheugen in een gestaag groeiende groep van organisaties binnen de zorg. Professionele instellingen, die zónder uitzondering tot volle tevredenheid met deze oplossing werken. En dit niet in de laatste plaats dankzij de bewezen expertise en toegevoegde waarde van de consultants en docenten van BEST Enterprise Solutions. Niet voor niets is BES dan ook door Exact al jarenlang geaccrediteerd voor 'Outstanding Consultancy & Project Management'. 

Waarom Exact Financials Enterprise? Lees verder...

In nauwe samenspraak met de opdrachtgever wordt de Exact software volledig naar de eisen en wensen van de organisatie ingericht. Daarnaast worden onder andere de noodzakelijke rapportages gedefinieerd, KPI dashboards gegenereerd en worden waar nodig koppelingen aangelegd met andere software systemen, zoals die binnen zorginstellingen veelal ook in gebruik zijn. Ook kunnen eventueel door BEST Enterprise ontwikkelde add-ons en workflows aan het standaard Exact platform worden toegevoegd.

 

Trainingen 

Naast het implementeren van het systeem verzorgt BEST Enterprise Solutions tevens verschillende gebruikerstrainingen. Oók (of juist) als hieraan in een latere fase behoefte ontstaat, bijvoorbeeld door personeelswisselingen of -uitbreiding. Of wellicht als ‘opfris’ cursus, om zeker te weten dat de functionaliteit van de software zo optimaal mogelijk door de gebruikers wordt benut.

Daarnaast legt de docent van BEST Enterprise Solutions ook graag de voordelen en de werkwijze uit van nieuwe versies of uitbreidingen op de Exact software. Of bijvoorbeeld van in gebruik te nemen extra opties op het basissysteem.

Hiervoor worden door BES de volgende trainingen aangeboden:

  • Basistraining Exact Financials Enterprise
  • Gevorderden training
  • Specifieke training voor controllers
  • Power BI (Microsoft)
  • Power Pivot (Excel draaitabellen)
  • Cursus applicatiebeheer

Trainingen worden zowel bij BES te Lopik als op klant locatie(s) verzorgd.

Bel of mail voor meer informatie, prijzen en/of cursusdatums