Exact Financials

Anywhere, Any Device, Always Online

Exact Financials is een veelzijdige boekhoudapplicatie die de financiële processen ondersteunt voor grote organisaties in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening. Het is een applicatie die gemakkelijk koppelt met andere software in je organisatie.

Als grote organisatie heb je behoefte aan optimaal functionerende financiële software. Zo hebben de medewerkers van de administratie als ook de controllers én het management altijd snel en eenvoudig beschikking over de volledige en juiste informatie. Met Exact Financials Enterprise kun je, in combinatie met onze integratie-oplossingen en Cloud diensten, al jouw bedrijfssoftware  integreren met het financiële systeem én deze online beschikbaar maken voor je medewerkers. Maak het af met onze Business Intelligence Suite en je krijgt compleet inzicht hoe jouw organisatie presteert. Echt inzicht verkrijgen, door relaties te kunnen leggen tussen relevante informatie uit de diverse bedrijfssoftware systemen.

De voordelen van Exact Financials op een rijtje

 • Voortdurend doorontwikkeld met een lange en bewezen staat van dienst
  Geen oud legacy systeem wat een heleboel upgrades heeft gehad, maar een in 2010 geheel herschreven systeem met zowel de bewezen technieken en kennis van de afgelopen 30 jaar, als ook de meest recente technische inzichten.

 • Perfecte integratie
  Met andere software: eenvoudig je administratie up-to-date en daarmee het verminderen van handmatig werk. Perfecte keuze voor de best of breed strategie. Bij onze klanten een bewezen goede keuze, iedere dag weer.

 • Vrijheid van platformkeuze 
  Omdat Exact Financials op diverse databases als ook besturingssystemen draait. Je bent ook niet afhankelijk van één implementatie partij. On premise of in de Cloud, beide is mogelijk.
 • Altijd toegang – Exact is Anywhere, Any Device, Always Online
  Ons Cloud platform is specifiek ontwikkeld voor het gebruik door een financiële organisatie die veel eisen stelt aan performance, uptime, beveiliging en integratie mogelijkheden.

 • Betrouwbare management rapportages
  Deze kunnen met behulp van onze Business Intelligence oplossingen een ‘upgrade’ ondergaan, zodat je echt inzicht verkrijgt, door informatie uit de verschillende bedrijfssoftware applicaties te combineren.

 • Overzichtelijke uitbreidbare modules
  Een perfecte ‘fit’ voor grote organisaties in de zorg, het onderwijs of de zakelijke dienstverlening. De inrichting en te gebruiken modules groeien mee met je organisatie en zijn ideaal bij bijvoorbeeld groei, fusies en uitbreiding met nieuwe diensten en afdelingen.

 • Veilig werken
  Zowel on premise of in de cloud met behulp van onze gespecialiseerde cloudoplossing.

 • Hoge mate van schaalbaarheid
  Alle bedrijfssoftware is te koppelen en de applicatie heeft een hoge mate van schaalbaarheid. Ideaal voor grotere organisaties met meerdere administraties.

BES-IT – de specialist voor Exact Financials Enterprise

Wij bieden een gestandaardiseerd platform wat de afgelopen 10 jaar specifiek ontwikkeld is voor het gebruik van Exact Financials, door organisaties met zeer hoge transactievolumes en complexe omgevingen met veel systemen. Een zeer schaalbaar, extreem veilig en stabiel Enterprise platform, wat de kracht van standaardisatie combineert met de flexibiliteit zoals onze klanten van ons gewend zijn.

Exact over BES-IT

“BES-IT is accredited by Exact for outstanding consultancy and project management.”

Hoge uptime, extreem veilig en uitgebreid

Onze uptime is > 99.95% – gepland onderhoud in weekenden of avonden uitgezonderd. Wij monitoren niet alleen onze servers, maar ook binnen de applicatie monitoren wij activiteit met door ons in house ontwikkelde monitoring suite. Hiermee kunnen wij proactief zaken signaleren.

Exact Financials is mede dankzij onze integratie oplossingen zeer breed inzetbaar. Wij leveren integratie oplossingen zowel met lokale applicaties als ook applicaties die in de Cloud beschikbaar zijn.

Een ervaren team en een beproefde aanpak

Wij werken alleen met systemen waarvan wij de kunst van het tunen en onderhouden verstaan als geen ander. Met ons team hebben wij 100 (man)jaren kennis van de applicatie Exact Financials, als ook van ons Cloud platform. Zo krijg jij het beste van 2 werelden, een state of the art standaard product, op ons gespecialiseerde Cloud platform, en onze kennis en kunde, waarmee je verzekerd bent van de beste ondersteuning. Bij andere leveranciers zien wij nog wel eens dat de software ondersteuning en de technische ondersteuning door verschillende partijen wordt geleverd, waarbij je dan zelf moet bedenken met wie contact op te nemen. Bij ons niet. Een partij. Wel zo makkelijk.

Veilig, vertrouwd, bereikbaar, benaderbaar, toegankelijk

Dit geldt zowel voor onze medewerkers als onze systemen. Een waterdicht systeem is immers net zo belangrijk als een team van specialisten die goed op de bal zitten. Onze hosting partner is NEN7510 ISAE3402, ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd. Niemand heeft toegang tot jouw data, alleen onze vertrouwde medewerkers. Jouw data staat in een afgeschermde database, niet in een gedeelde database en de data wordt opgeslagen op drie verschillende locaties in Nederland. Wij gebruiken geen ‘standaard beheer tools’ die weliswaar wat gemak bieden maar vooral ook kwetsbaar zijn voor aanvallen van buitenaf. Alles is van de grond af aan opgebouwd vanuit de veiligheidsprincipes. Denk aan de richtlijnen van o.a. het Open Web Application Security Project (OWASP), technieken als Multi Factor Authentication (MFA), redundantie, een zeer uitgebreide backup strategy – overal is aan gedacht.

Praktijkgerichte oplossingen voor specifieke markten

Reeds 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van unieke ‘verbindende’ software oplossingen. Alles rondom de financiële administratie in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Interesse in Exact Financials Enterprise?

Anywhere, Any Device, Always Online. Gun je financiële administratie de upgrade die het verdient én die jouw medewerkers meer werkplezier geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Interesse in Exact Financials Enterprise?

Anywhere, Any Device, Always Online. Gun je financiële administratie de upgrade die het verdient én die jouw medewerkers meer werkplezier geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.