Anywhere, Any Device, Always Online

Als grote organisatie heb je behoefte aan optimaal functionerende financiële software. Zo hebben medewerkers van de administratie als ook de controllers én het management altijd snel en eenvoudig beschikking over de volledige en juiste informatie. Met onze integratieoplossingen en cloud diensten kun je samen met de software van Exact Financials al jouw bedrijfssoftware integreren én deze online beschikbaar maken voor je medewerkers.
Voor grote organisaties in de zorg, het onderwijs en in de zakelijke dienstverlening is het een uitdaging om te voldoen aan de voortdurende ontwikkelingen van wet- en regelgeving en de eisen van het management. Bij BES-IT hebben we ons hierin gespecialiseerd.

Te vaak worden belangrijke systemen of processen niet betrokken bij de integratie waardoor er in de praktijk nog steeds handelingen handmatig moeten worden uitgevoerd. Bij BES-IT bestaat onze aanpak juist uit het integreren van alle systemen.

Waarom kiezen voor BES-IT?

De basis voor onze passende oplossingen is de combinatie van onze specialistische kennis van softwareontwikkeling en onze jarenlange ervaring met systemen in jouw branche. Vanuit de ervaring in de praktijk en klantbehoefte hebben wij onze oplossingen ontwikkeld, waardoor ze naadloos op elkaar aansluiten.
Wat een bijkomend voordeel is van onze lange ervaring in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening. Is dat wij de processen in jouw branche goed kennen. Wij weten hoe het in elkaar steekt, waardoor we door de jaren heen onze oplossingen zodanig hebben kunnen ontwikkelen om hier optimaal rekening mee te houden.
Het probleem wat veel ontwikkelaars en consultants van softwareoplossingen gemeen hebben, is dat veel van hun diensten geleverd worden vanuit de kennis van software. Wij hebben onze oplossingen ontwikkeld vanuit onze praktijkervaring, dus op basis van de behoefte van de klanten. Omdat alles ontwikkeld is met als doel optimale efficiency.
Onze aanpak bestaat uit de zeven stappen ontdekken, onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, overbrengen en ondersteunen. De werkwijze is beproefd omdat we er al 10 jaar lang succesvol projecten mee opleveren, waar we in die tijd heel veel klanten blij mee hebben gemaakt. Daarnaast ben je bij ons altijd verzekerd van één aanspreekpunt met technische kennis en praktijkervaring. Zo hoef jij niet meer te schakelen tussen verschillende consultants, wel zo efficiënt!

Praktijkgerichte oplossingen voor specifieke markten

Reeds 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van unieke ‘verbindende’ software oplossingen. Alles rondom de financiële administratie in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Interesse in Exact Financials Enterprise?

Wij zijn gespecialiseerd in het implementeren van Exact Financials; dé softwareoplossing waarmee alle financiële vraagstukken beantwoord kunnen worden. Wij combineren de implementatie van dit financiële systeem met onze integratie-, cloud-, en Business Intelligence oplossingen. Hiermee faciliteren wij alles voor de finance professional in de cloud.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Interesse in Exact Financials Enterprise?

Anywhere, Any Device, Always Online. Gun je financiële administratie de upgrade die het verdient én die jouw medewerkers meer werkplezier geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.