ProActive Purchase-to-Pay software: In combinatie met Exact Financials Enterprise de ideale totaaloplossing.

ProActive is een uiterst gebruiksvriendelijk en doordacht softwarepakket, onder andere voor de inkoop en de (digitale) afhandeling van inkoopfacturen. In nauwe samenwerking met ProActive en Exact heeft BEST Enterprise Solutions bi-directionele koppelingen aangelegd om het purchase-to-pay systeem van ProActive optimaal en volledig automatisch te laten communiceren met het administratieve Exact Financials Enterprise platform. Deze door BES ontwikkelde interfaces zijn in de afgelopen jaren verder uitgebreid en verfijnd.

Hoe mooi kan het zijn? Als gevolg hiervan is één geïntegreerd werkende, uiterst gebruiksvriendelijke totaaloplossing ontstaan. Hierdoor kan gerust worden gesteld dat de combinatie van ProActive en Exact de beste geïntegreerde oplossing is als het gaat om inkopen, het verwerken en fiatteren van digitale inkoopfacturen en de verwerking en betaalbaarstelling hiervan in de boekhouding.

Laat u gerust door BEST Enterprise Solutions vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. 

 

Bezoek ProActive Software website

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok