Search
Close this search box.

Referentie Allerzorg

Allerzorg heeft BES-IT ingeschakeld om haar te adviseren in het selectie traject van een nieuw financieel systeem.

Allerzorg heeft BES-IT ingeschakeld om haar te adviseren in het selectie traject van een nieuw financieel systeem.

Bij het maken van een goede keuze komt uiteraard veel kijken, niet alleen welke applicatie het beste geschikt is voor de organisatie, maar ook welke implementatie partij, welke zaken aan te denken bij het opstellen van het eisen en wensen pakket, hoe pak je zo’n selectie traject aan, hoe beoordeel je al die technische zaken dat zijn enkele belangrijke onderwerpen.

Van A-Z heeft BES-IT het traject samen met Allerzorg doorlopen, vooral door goed te luisteren, te vertalen naar requirements voor de leveranciers, alles helder vast te leggen, kwamen er goede inhoudelijke demonstraties en duidelijke antwoorden op de vragen die voorgelegd waren.

Hierbij heeft BES-IT ons veel werk uit handen genomen, zelfs een implementatie partij uitnodigen was niet eenvoudigweg een mailtje of telefoontje naar de leverancier, maar veel (heel veel) nabellen, mailen, afstemmen om er zeker van te zijn dat iedereen met de goede informatie aan de slag kon gaan. Wij wilden hierbij geen ‘standaard demo’ of mooi verhaal, maar juist de focus op die zaken die vooraf gezamenlijk in kaart gebracht waren als cruciaal voor onze bedrijfsvoering en administratieve processen. Prettig (en wij denken noodzakelijk) was hierbij dat BES-IT veel kennis heeft van zowel de zorg, de soms complexe administratieve processen als ook van financiële systemen.

Door de toekomstige implementatie partners alvast mee te laten denken met onze organisatie, kregen wij ook een goed beeld in hoeverre deze partijen zouden passen bij onze organisatie als huisleverancier.

Deze voordelen zijn niet te onderschatten bij een leverancier en pakket selectie en daarmee heeft BES-IT dan ook veel waarde toegevoegd voor Allerzorg.

Wij kunnen BES-IT dan ook van harte aanbevelen als onafhankelijke adviseurs, met kennis van de zorg en financiële systemen en processen, waarbij zij ook echt meedenken met hun klanten en niet standaard oplossingen naar voren schuiven.

Sandra Tap
Hoofd Administratie Allerzorg

 
Algemene toelichting van BES-IT
Vaak worden bij benaderd door organisaties als er al van alles besloten is, zoals bijvoorbeeld welke software men gaan aanschaffen, bij welke leveranciers, met welke deadlines etc. Jammer, want juist in de fase dat men gaat bekijken welke oplossingen het beste zouden passen voor een organisatie, komt onze expertise van pas.

Als onafhankelijke consultancy organisatie, zijn we al sinds onze oprichting bezig met de vraag, welke oplossing is het beste voor onze klanten. Daarbij geloven wij niet dat er 1 oplossing altijd het beste is. Voor de ene organisatie kan oplossing X beter ingezet worden, terwijl voor een andere organisatie oplossing Y de voorkeur kan hebben.

Bij Allerzorg wilde men het anders aanpakken en zijn wij benaderd met de vraag “welke financiële applicatie is voor onze de beste?”. Maar de vraagstelling ging verder. Ook was advies gewenst aan welke zaken allemaal gedacht moest worden bij de selectie, als ook in het vervolg traject.

Wij verzorgen graag ook samen met jouw organisatie een pakket selectie of adviseren voorafgaand hierin met jouw medewerkers kijkend naar benodigdheden voor een optimaal presterende financiële administratie. Neem vandaag nog contact met ons op !

Praktijkgerichte oplossingen voor specifieke markten

Reeds 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van unieke ‘verbindende’ software oplossingen. Alles rondom de financiële administratie in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Meer weten?

Gun je financiële administratie de upgrade die het verdient én die jouw medewerkers meer werkplezier geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer weten?

Gun je financiële administratie de upgrade die het verdient én die jouw medewerkers meer werkplezier geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.