Vacature titel
Sales Vacature Young Potential bij BES-IT (8 tot 16 uur per week)
Beschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende parttime functie als Young Potential (aankomend) Sales Talent? Heb jij de ambitie om te werken bij een toonaangevend IT-bedrijf? Dan is deze Sales vacature bij BES-IT wellicht iets voor jou!

BES-IT is een snelgroeiend IT-bedrijf dat zich richt op het optimaliseren van financiële administraties voor zorginstellingen. Grote organisaties met veel systemen en complexe processen. Wij leveren software-oplossingen en IT-diensten die ervoor zorgen dat onze klanten efficiënter kunnen werken en kosten kunnen besparen. Als Young Potential Sales bij BES-IT krijg jij de kans om hier een belangrijke bijdrage aan te leveren. Wij gaan voor resultaat en helpen jou daar maximaal mee, bij het behalen van jouw doelstellingen voor deze uitdaging staat daar ook een mooie bonus tegenover. Ook is in de toekomst bij een succesvolle samenwerking uitbreiding mogelijk van de werkzaamheden in uren en inhoud.

Functieomschrijving:

Als Young Potential Sales bij BES-IT ben je verantwoordelijk voor het opbellen van koude leads en het opwarmen van deze leads voor onze dienstverlening. Je bent op dinsdagochtend en donderdagmiddag beschikbaar voor een totaal van 8 tot 16 uur per week. In deze uren ben je actief bezig met het benaderen van potentiële klanten, het peilen van hun interesse in onze diensten en het inplannen van afspraken voor onze consultants. Je werkt hierbij nauw samen met het sales-team van BES-IT.

Kortom, deze Sales vacature biedt een geweldige uitdaging voor bijvoorbeeld een student en heeft het potentieel om met jou mee te groeien! Onze organisatie heeft een enorme hoeveelheid werk te bieden, beschikt over uitgebreide kennis, ervaring en expertise en levert op maat gemaakte oplossingen voor zowel onze klanten als onze collega's. Bij ons ben je geen nummer en heb je de mogelijkheid om rekening te houden met jouw persoonlijke interesses. Of je nu meer richting account management, consultancy of sales wilt gaan, bij ons is alles mogelijk!

Wij bieden:
  • Een uitdagende parttime functie als Sales Young Potential bij een snelgroeiend IT-bedrijf.
  • Een auto van de zaak waarmee je naar afspraken kunt rijden (optie voor privé gebruik).
  • Een aantrekkelijk salaris
  • Opleidingsvergoeding (50% in overleg en 50% naar eigen inzicht te besteden).
  • Een omgeving waar jij als talent veel relevante werkervaring kunt opdoen.
Wij vragen:
  • Minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Enige ervaring in sales is een pre, maar geen vereiste.
  • Goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.
  • Een proactieve en resultaatgerichte werkhouding.

Ben jij het de Young Potential Sales kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons op en wie weet kun je binnenkort al beginnen.

Werktijden
8 tot 16 uur per week
Geplaatst op:
23 februari 2023
Basis salaris
€2300-€2600 Per maand
Type dienstverband
Deeltijds
Werklocatie
2e industrieweg 21, Lopik, Utrecht, 3411ME, Nederland
Werken op afstand vanuit: Netherlands
Startdatum vacature
31.12.2023
Looptijd vacature
365
Geldig tot
31 december 2023
Close modal window

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!