Search
Close this search box.

BES-IT Cloud platform

BES-IT Cloud platform

geeft financiële software van marktleiders vleugels

Speciaal voor grotere organisaties in de zorg, onderwijs en zakelijke dienstverlening

Exact Financials implementatie van BES-IT

Exact Nedap portaal

De software oplossing voor de integratie tussen Exact en Nedap

BES-IT Cloud platform geeft financiële software van marktleiders vleugels

Speciaal voor grotere organisaties in de zorg, onderwijs en zakelijke dienstverlening
Exact Financials implementatie van BES-IT

De BES-IT Cloud is een veilige en snelle Cloud oplossing voor financiële administraties van grotere organisaties in de Zorg, het Onderwijs en de Zakelijke dienstverlening.
Door de focus op integratie met andere software systemen binnen jouw organisatie werken de systemen goed samen en onstaat een echte ERP oplossing; alles eenmaal vastleggen en deze data is direct beschikbaar in de relevante systemen. Door de business intelligence suite van BES-IT ontstaat ook eindelijk echt inzicht in de data over zowel de salaris administratie, als de inkoop- en zorgadministratie, of de leerlingen administratie in het onderwijs en de verkoopadministratie in de zakelijke dienstverlening.

Integratie van software systemen levert een robuuste ERP oplossing
BES-IT Cloud platform is ontworpen voor veiligheid en robuustheid

Waarom deze oplossing?

De combinatie van de termen “Cloud zorg” en “ERP zorg” zijn onderwerpen die de nodige aandacht behoeven. Zeker ook naast de zorg voor grotere onderwijsinstellingen en zogenaamde “Enterprise” organisaties in de zakelijke dienstverlening. Er is veelal vanuit het verleden een compleet “IT landschap” opgebouwd met servers en systemen. Waar je in het verleden alle software, databases en servers op fysieke locaties had draaien, moest je deze ook beheren. Met de toenemende complexiteit van platformen en systemen, als ook de steeds hogere security eisen, was dit een arbeids- en kennisintensieve klus. Waarom zou je het wiel uitvinden als jouw leverancier specifiek voor de benodigde platformen en applicaties iedere dag zorgt voor de laatste security updates, beheer acties verzorgt en uptime garandeert voor vele grote organisaties in de zorg het onderwijs en de zakelijke dienstverlening?

Zijn er nog meer voordelen?

In de "alles lokaal situatie", was het natuurlijk ook een nadeel dat het zeer moeilijk was om integratie te regelen tussen systemen. Dit lost BES-IT op met haar integratie platform. Met het BES-IT Cloud platform voor de finance professional heb je dus niet alleen het beste financiële systeem in de Cloud, maar ook integratie met je andere systemen. Zo heb je met BES-IT een ‘state of the art’ ERP oplossing waarmee je financiële administratie maximale efficiëntie kan behalen, en niet minder belangrijk, een boel werkplezier.

Integratie tussen al je bestaande software oplossingen

Uniek: één aanspreekpunt !

Een aanspreek punt, alle expertise bij elkaar voor een compleet ontzorgde ervaring vanuit onze support afdeling. De ene leverancier is zeker de andere niet bij het leveren van een serie technisch innovatieve diensten voor het enterprise markt segment (organisaties vanaf ca. 500 medewerkers met vele processen en systemen en specifieke eisen en wensen). Niet iedere cloud leverancier heeft de specifieke kennis van jouw applicaties in huis. Dit betekent dat je zelf moet schakelen tussen verschillende partijen, wat jou veel tijd kost en ook al snel misverstanden geeft. En als er iets mis gaat, ligt het dan aan de Cloud leverancier of de software leverancier? Of nog een andere partij? Daartoe heeft BES-IT het één aanspreekpunt principe, zowel bij vragen over techniek, ons Cloud platform, als inhoudelijk over de applicaties, kun je bij ons terecht. En nog beter, wij hebben ook zelf de kennis in huis. Wij beschikken naast expertise van ons eigen Cloud platform ook over kennis op het hoogste niveau van onze ‘preferred’ financiële applicaties. Deze applicaties hebben wij ofwel volledig zelf ontwikkeld of hebben wij mede ontwikkeld, samen met onze partners, veelal vanaf de eerste versies.

Onze servicedesk staat klaar voor alle vragen omtrent werking en integratie van en tussen de verschillende systemen

State of the art veiligheid en flexibiliteit

Werken zonder zorgen dankzij alle benodigde updates en security en hoge beschikbaarheid. Met als onze preferred core applicatie Exact Financials, is er met de BES-IT ERP Suite voortgebouwd op een vertrouwde basis. Wij zorgen met onze cloud specialisten voor het systeembeheer en een optimale beveiliging. Uiteraard blijf je te allen tijde zelf eigenaar van de data. Heb je een eigen business intelligence afdeling die wil queryen op jouw data? Geen probleem! Wil je onze business intelligence suite gebruiken? Uiteraard ! In elke situatie zorgen wij voor state of the art beveiliging. Met 24/7 monitoring, een dedicated team van specialisten en enterprise level platformen. Natuurlijk is onze hosting partij die de fysieke toegang en beveiliging regelt, als ook backup generatoren en hardware redundantie, NEN7510 en ISAE3402 gecertificeerd. Updates die wijzigingen in de werkwijze geven of nieuwe functionaliteiten bevatten, worden in overleg uitgerold, altijd eerst in je eigen test omgeving. Dit gebeurt ’s nachts of in het weekend op een vooraf aangekondigd moment. Zo ben je niet alleen met je software altijd bij, maar ook op het gebied van wet- en regelgeving. Nuttig om te weten als we het hebben over beschikbaarheid en uptime: Over 2022 was het BES-IT Cloud platform op geen enkel moment niet beschikbaar (buiten gepland onderhoud in avonden of weekeinden).

De BES-IT Cloud en je applicaties zijn overal veilig te benaderen

Het volgende niveau van efficiency

Onze klanten geven aan dat de integratie tussen hun software systemen levert hun organisatie dan ook naar het volgende niveau van efficiency heeft gebracht. Zo kun je de beste systemen selecteren, ieder systeem is de beste keuze voor de bewuste toepassing en iedereen binnen jouw organisatie draagt bij aan het verrijken alle benodigde informatie, maar deze hoeft slechts een maal vastgelegd te worden en niet meermaals in verschillende systemen. BES-IT gelooft daarom in de keuze voor de beste systemen, met de kracht van haar integratie platform en haar 1 aanspreekpunt formule. Met de BES-IT ERP Suite kan je dan ook écht efficiënt, afdeling overstijgend samenwerken.

BES-IT Cloud platform zorgt er voor dat veel informatie automatisch wordt uitgewisseld

Waarom deze oplossing?

Informatie zoals de juiste kostenplaats, is pas beschikbaar na facturatie in het ECD. Andere informatie, zoals de juiste grootboekrekening, of de kostenplaats van de locatie, of NIC en NHC toeslag is ook na facturatie niet beschikbaar omdat het ECD niet op dit financiële detail niveau de productie vastlegd. Facturatie is verder veelal pas mogelijk lang nadat de maand verstreken is, waar de wens is om op elk moment direct inzicht te hebben in het onderhanden werk.

Hoe brengt het BES-IT Cloud platform jouw organisatie naar het volgende niveau van efficiency?

In deze video geven we een samenvatting van hoe het BES-IT Cloud platform jouw organisatie naar het volgende niveau van efficiency brengt. Zaken als wat is het, wat betekent het voor onze klanten, wat kan het voor jouw organisatie betekenen en welke unieke aspecten bevat dit platform? Bekijk de video en kom er achter !

Vraag direct jouw demo aan!

Zijn er meer mogelijkheden?

BES-IT regelt alles in de Cloud voor je financiële afdeling, en de integratie tussen systemen, eenmaal invoeren en automatisch in andere systemen beschikken over deze informatie. Ook heb je met onze business intelligence oplossing echt inzicht in jouw data vanuit zowel inkoop, finance, verkoop als de salaris administratie. Hoe mooi is dat? Neem direct contact op met ons voor een kennismaking !

Laten we kennismaken! Klik op de button en bepaal zelf een tijdstip voor onze online afspraak om samen alles door te nemen.

Zijn er meer mogelijkheden?

Zoals in de video aangegeven zijn er nog meer mogelijkheden en ook nog meer zaken om door te nemen, alvorens je aan de slag kunt gaan met deze mooie oplossing van BES-IT, maar daar vertellen we je uiteraard graag meer over!

Laten we kennismaken! Klik op de button en bepaal zelf een tijdstip voor onze online afspraak om samen met ons alles door te nemen.

Zijn er nog vragen?

Twijfel niet en neem contact met ons op bij vragen of opmerkingen!