Search
Close this search box.

Implementatie financieel systeem

Waarom werkt ons financiële systeem niet altijd mee met ons?

Veranderingen volgen elkaar snel op, zowel in de wereld, als in je organisatie, en dit betekent dat je steeds uitgedaagd wordt om met je team nog efficiënter te werken en steeds nieuwe vraagstukken voor de kiezen krijgt, waar je financiële systeem soms eerder in de weg lijkt te staan dan dat het je helpt.

Herkenbaar?

Herkenbaar? Je softwareleverancier geeft aan dat je je processen moet aanpassen, om optimaal gebruik te kunnen maken van je systemen. Wellicht heb je al flinke investeringen gedaan om allerlei zaken aan te passen.

Toch heb je niet het idee dat je als organisatie echt de stappen maakt die je zou willen maken. Het blijft een enorme uitdaging om steeds op tijd alle gegevens te verwerken en benodigde informatie aan te leveren aan alle betrokkenen binnen en buiten je organisatie.

Zet vandaag nog de eerste stap naar systemen die echt voor jouw organisatie werken en neem contact met ons op! In een vrijblijvende kennismaking wordt al snel duidelijk dat wij het anders aanpakken!

Heb jij hier ook last van?

Helaas blijft het lastig om nieuwe wensen vanuit je organisatie snel geregeld te krijgen waarbij je softwaresystemen een ‘bottleneck’ lijken te zijn. Je leveranciers geven aan dat je je processen anders moet inrichten, of bepaalde zogenaamde ‘workarounds’ moet ‘implementeren’ in je organisatie, zodat je goed kunt werken met je softwaresystemen.

Voor je gevoel is het net verkeerd om, liever zou je zien dat de softwaresystemen zich flexibel aanpassen aan je wensen en dat je softwaresystemen voor jou werken, in plaats van andersom.

Het gevoel van paard en wagen bekruipt je regelmatig, eigenlijk wil je niet werken met technologie van lang gelden, laat staan dat je leveranciers je adviseren het paard achter de wagen te spannen. Wil je een andere benadering, eentje waarbij jouw organisatie centraal staat en vooral de uitdagingen voor jouw financiële afdeling?

Dan is het echt tijd voor actie! Tijd voor nieuwe energie en meer armslag voor je team. Dat merk je. Niet alleen op de werkvloer – maar ook daarbuiten.

Onze consultants staan voor je klaar

Met hun jarenlange ervaring binnen verschillende branches is geen vraagstuk hen te veel. Of je nou behoefte hebt aan een volledige analyse van alle softwaresystemen en administratieve processen, een specifieke vraag of iemand die gewoonweg met jou meedenkt: de invulling van een project bepaal jij! Alles om ervoor te zorgen dat je softwaresystemen echt voor jou gaan werken. Of om te ontdekken welke efficiencyverbeteringen mogelijk zijn.

De route om je software systemen voor je te laten werken start met een gesprek met een ervaren consultant

Veel consultancy organisaties brengen je in contact met iemand van de afdeling verkoop. Bij ons brengen we je in contact met een inhoudsdeskundige. Een van onze consultants die zelf ook administratief onderlegd is, al sinds jaar en dag bij veel verschillende organisaties financiële software implementeert. Zo weet jij na enkele gesprekken precies waar de mogelijkheden liggen en weten wij hoe we je kunnen helpen met de realisatie hiervan. Bij de start van een samenwerking met ons is er dan ook geen ‘overdracht’ naar een andere afdeling en ervaar je geen ‘ruis op de lijn’.

En het mooiste van alles? Wij mogen na een kennismakingsgesprek en een inventarisatie gesprek van de vraagstelling(en) een analyse en adviestraject t.w.v. €600 nu tijdelijk gratis aanbieden*).

Dus wil jij achterhalen waar kansen liggen om softwaresystemen voor je te laten werken en hoe je dit bereikt? Dan is dit een mooie gelegenheid!

*) Voorwaarden: Aanbod voor nieuwe relaties, waarbij wij na de kennismaking en inventarisatie inschatten dat wij voor de vraagstelling een oplossing kunnen leveren. Maximale aantal te besteden uren is een halve werkdag. Voor kleine vraagstukken is dit veelal voldoende, voor grotere vraagstukken wordt vooraf een offerte opgemaakt. Aanbieding geldig t/m 31-12-2022 en zolang er nog ruimte is in onze agenda. Dit aanbod is niet overdraagbaar.

“Best Enterprise Solutions heeft voor ons de afgelopen jaren veel waarde toegevoegd aan onze bestaande systemen.”

“Samen met BES-IT hebben wij gewerkt aan het inrichten van een geheel nieuwe administratie in Exact Financials Enterprise.”

“DTG heeft BEST Enterprise Solutions gekozen om de implementatie van Exact Financials Enterprise te verzorgen.”

Hoe werkt ons aanbod?

Ons doel: er samen met jou voor zorgen dat jouw softwaresystemen beter voor jouw organisatie gaan werken.
Met ons actie aanbod kunnen we een eerste analyse en aanbevelingen kosteloos verzorgen. Dat ziet er zo uit:


  1. Je meldt je vrijblijvend aan en vult je gegevens in. Hier sturen wij je een bevestiging van. Of je neemt telefonisch contact met ons op.

  2. Wij kiezen een van onze consultants voor je uit voor een kennismakingsgesprek. Die neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

  3. Tijdens het kennismakingsgesprek wat we via MS Teams voeren, en ca. een half uur in beslag neemt, kan besproken worden welke zaken je op dit moment niet als optimaal ervaart in de huidige werking van je softwaresystemen.

  4. Wij gaan aan de slag met de vraagstelling en plannen in overleg een consultant in voor een vervolg analyse en advies. In het uitzonderlijke geval dat wij denken dat je vraag niet eentje is waar onze consultants een goede analyse en advies voor zouden kunnen verzorgen, overleggen wij met je of mogelijk een van onze partners een bijdrage zou kunnen leveren. Als hiervoor eventueel kosten voor worden gerekend zullen wij dat vooraf afstemmen. Uiteraard kunnen wij of jijzelf ook besluiten om in dit geval niet aan de slag te gaan met je wensen. Ook dan zijn er uiteraard geen verplichtingen of kosten.

  5. Samen met jou gaat onze consultant aan de slag met jouw wensen. Wij kijken uit naar de vragen die ons voorgelegd worden en de oplossingen die wij mogen aandragen!

Wat hebben wij je te bieden?

Na een kennismaking, kan als gewenst een kosteloze inventarisatie en analyse verzorgd worden van je vraag of wens, inclusief advisering.

Een analyse van je vraag wordt verzorgd door een inhoudsdeskundige, ons team bestaat uit mensen die al vele jaren, (vaak tientallen) dagelijks software implementeren, aanpassen, ontwikkelen en ontwerpen. Onze consultants lezen niet voor uit de handleiding, maar begrijpen de processen ‘onder de motorkap’, zowel binnen grotere organisaties met een diversiteit aan (financiële) processen, als ook de interne werking van softwaresystemen en platformen. Daarmee kunnen zij verder kijken dan de standaard situatie en met innovatieve oplossingen komen.

Onze inventarisatie en analyse wordt in nauw overleg met jou en je team opgesteld, input is hierbij natuurlijk belangrijk. We stellen liever een vraag, dan een aanname te doen. Alles wordt gezamenlijk besproken, analyses en adviezen worden ook in een verslag vastgelegd. Hiermee kun je ofwel zelf aan de slag, of ons inschakelen voor een gezamenlijke uitvoering.

En uiteraard nieuwe kennis en inzichten!

“Het is geen opgave om BEST Enterprise Solutions in een beperkt aantal woorden de lof toe te zwaaien die ze verdienen.”

“Om het kort samen te vatten ervaren wij de dienstverlening van BEST Enterprise Solutions vooral als een samenwerking”

“Allerzorg heeft BES-IT ingeschakeld om haar te adviseren in het selectie traject van een nieuw financieel systeem.”

Neem vandaag nog even contact met ons op!