Partner Visma

Visma Software biedt het mkb, de grootzakelijke en de semipublieke sector complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, crm en accountancy.

Visma biedt software en services die bedrijfsprocessen in de private en (semi)publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. Ze zijn actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 12.500 medewerkers, 1 miljoen klanten en een netto-omzet van ruim €1.741 miljoen in 2020, is Visma een van Europa’s toonaangevende softwarebedrijven. Visma is titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van ’s werelds beste wieler- en schaatsteams.

Praktijkgerichte oplossingen voor specifieke markten

Reeds 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van unieke ‘verbindende’ software oplossingen. Alles rondom de financiële administratie in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

IT-oplossingen ontwikkeld met kennis van de processen en systemen in de zorg.

Wij leveren slimme software oplossingen voor het onderwijs.

IT-oplossingen voor organisaties actief in de zakelijke dienstverlening.

Meer weten?

Leg contact met ons en kom te weten wat wij – al dan niet met behulp van de software van Visma – voor je kunnen betekenen.

Meer weten?

Leg contact met ons en kom te weten wat wij – al dan niet met behulp van de software van Visma – voor je kunnen betekenen.