Business Intelligence Suite

Snelle management rapportages over meerdere informatiesystemen heen.

Voor grotere organisaties is het vaak lastig om de juiste informatie op het juiste moment boven tafel te krijgen en deze in te zetten voor krachtige data-analyses. Veel data zit namelijk vaak ‘verstopt’ in meerdere informatiesystemen, waardoor deze lastig te gebruiken is.
Het doel van BI (Business Intelligence) is om aanwezige data te vertalen naar informatie op basis waarvan je je onderneming stuurt. Kenmerkend voor een BI systeem is data visualisatie en analyse van gegevens uit je software toepassingen zoals CRM, HRM, ECD en ERP.

Ook op het gebied van geavanceerde managementrapportages staat BEST Enterprise Solutions met haar jarenlange kennis binnen de zorg voor u klaar. Gebruikmakend van de door ons zelf ontwikkelde, krachtige BEST Intelligence Suite lossen wij alle rapportage vraagstukken snel voor u op. En presenteren u de uitkomsten op de wijze zoals ú dat wenst. In een overzicht, een Excel sheet, als grafiek of gecombineerd binnen een geavanceerde management cockpit of dashboard: U vraagt en wij draaien! Zie onderstaande afbeelding voor toelichting. 

 

 

 

 

 

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok