BES uw IT specialist

Professionele zorg lever je natuurlijk nooit alleen

Binnen grotere bedrijven en instellingen bestaat het softwarelandschap vaak uit meerdere, gespecialiseerde ‘teamleden’. We hebben het hier in dit geval over de aanwezige softwarepakketten. Denk bijvoorbeeld aan specifieke programma’s voor elektronische clienten dossiers, CRM, planning, inkoop en voorraadbeheer, onroerend goed beheer, de boekhouding, HRM en de salarisadministratie.

De vraag is alleen: Werken die, net als uw mensen, onderling óók wel goed genoeg samen? En leveren die op elk moment en op alle niveaus wel snel genoeg de gewenste stuurinformatie voor de organisatie op? Want de vraag hiernaar is immers levensgroot. Vandaag de dag worden namelijk steeds hogere eisen aan de organisatie als geheel gesteld. Zowel aan de kwaliteit, de efficiency op de werkvloer als aan rapportages naar het management en ook andere stakeholders.

BEST Enterprise Solutions is als software- en consultancybedrijf gespecialiseerd in het ‘ontzorgen’ van grotere organisaties op het gebied van hun IT. Zo verstaan wij als geen ander hierbij de kunst om meerdere aanwezige softwarepakketten op een werkelijk unieke en zeer geavanceerde wijze onderling te integreren. Desgewenst interactief en zónder tussenkomst van de gebruiker of een applicatiebeheerder. Met Exact Financials als financiële kern van het geheel zorgen wij bovendien voor precies die rapportages welke nodig zijn om enterprise organisaties optimaal te ondersteunen.

Beide disciplines maken de eventuele aanschaf van een log en kostbaar ERP systeem vaak overbodig. 

Meer artikelen...

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok