BES uw IT specialist

Professionele zorg lever je natuurlijk nooit alleen

Binnen zorginstellingen bestaat ook vaak de IT-omgeving uit meerdere gespecialiseerde ‘teamleden’. We hebben het hier over de aanwezige softwarepakketten. Denk bijvoorbeeld aan programma’s voor de planning, het voorraadbeheer, de boekhouding en de salarisadministratie. De vraag is alleen: Werken die, net als uw mensen, onderling óók wel samen? En leveren die op elk moment en op alle niveaus wel snel genoeg de gewenste stuurinformatie voor de organisatie op?

Want de vraag hiernaar is immers levensgroot. Vandaag de dag worden namelijk steeds hogere eisen aan de organisatie als geheel gesteld. Zowel aan de kwaliteit, de efficiency op de werkvloer als aan rapportages naar het management en ook andere stakeholders.

BEST Enterprise Solutions is als software- en consultancybedrijf gespecialiseerd in het ‘ontzorgen’ van zorginstellingen op het gebied van hun IT. Zo verstaan wij als geen ander hierbij de kunst om meerdere aanwezige softwarepakketten op een werkelijk unieke en zeer geavanceerde wijze onderling met elkaar te laten ‘praten’. Interactief wel te verstaan en zónder tussenkomst van de gebruiker of een applicatiebeheerder. Daarnaast zorgen wij voor precies die rapportages welke nodig zijn om uw organisatie optimaal te ondersteunen. Dit maakt voor u de eventuele aanschaf van een nieuw totaal- (ERP) systeem overbodig. Een investering overigens, die uw organisatie heel veel geld en inspanningen zou gaan kosten.

Meer artikelen...