Nieuw! De BEST Enterprise Connector

Omdat er binnen grotere organisaties vaak meerdere, afzonderlijke software applicaties draaien legt BEST Enterprise Solutions (BES) zich al jarenlang toe op het zo efficiënt mogelijk koppelen van deze systemen op data niveau.

Dit alles uiteraard met als doel de efficiency te verhogen. Bleven koppelingen dit in het verleden vaak beperkt tot synchronisatie of het bijwerken van gegevens tussen verschillende databases door middel van omslachtige en handmatig te starten export en import procedures, gelukkig kan dat tegenwoordig ook een stuk handiger. En vooral ook beter.

SOAP Webservices
Zo wordt hierbij door BES tegenwoordig volop gebruik gemaakt van zogenaamde SOAP Webservices en/of API’s. Dankzij deze ‘event-driven’ programma’s vindt data-interfacing namelijk op een aanzienlijk minder omslachtige en risicovolle wijze plaats. Zónder tussenkomst van de gebruiker wel te verstaan, en met aanzienlijk minder kans op discrepanties tussen de verschillende databases.

De BEST Enterprise Connector optimaliseert uw werkprocessen
Als connectivity specialist heeft BEST Enterprise Solutions onlangs haar ‘BEST Enterprise Connector’ geïntroduceerd. Hiermee kan data op interactieve wijze volledig automatisch en voortaan ook meer gestuurd realtime worden doorgegeven aan andere softwaresystemen. Ook kunnen met de BEST Enterprise Connector gelijktijdig te nemen acties worden gegenereerd, welke via de email of een Whatsapp berichtje naar collega’s kunnen worden doorgestuurd. Met de BEST Enterprise Connector ontstaan dan ook aanzienlijk méér mogelijkheden dan alleen het synchroniseren of updaten van gegevens tussen twee afzonderlijke databases.
                                               
Optimaal presteren is teamwork, ook tussen uw softwaresystemen!

Een voorbeeld casus:
Uw organisatie wil het omslachtige contante geldverkeer het liefst volledig uitbannen. In plaats hiervan zouden de medewerkers voor hun zakelijke uitgaven dan ook steeds meer gebruik moeten gaan maken van een betaal- c.q. pinpas op naam van uw bedrijf of instelling. Hierdoor ontstaat immers een aanzienlijke efficiencyverbetering. Bovendien wordt hiermee het verlies of diefstal van contant geld voorkomen.

Maar hoe sluit een pintransactie dan binnen uw boekhouding  aan op de financiele dagboeken en de betreffende inkoopfactuur? Immers wordt die pas later (steeds vaker automatisch, vanuit een purchase-to-pay systeem) opgenomen in de crediteurenadministratie.

De oplossing
Met de BEST Enterprise Connector wordt de mogelijkheid geboden de eerder gedane pintransacties volledig automatisch te betrekken bij de automatische koppeling tussen uw Purchase-to-Pay systeem en uw boekhouding. Waarbij niet alleen de gescande factuur meteen als ‘betaald’ wordt bestempeld, maar ook nog eens het speciaal voor dit doel aangelegde ‘pas’-boek binnen de boekhouding automatisch wordt bijgewerkt met de gegevens van de factuur.

Maatwerk mogelijk
De BEST Enterprise Connector kan eenvoudig en dus snel aan de klantwensen worden aangepast. Met de ‘BEC’ is dan ook een zeer krachtige tool beschikbaar gekomen waarmee relatief goedkoop maatwerk kan worden geboden aan organisaties, waarbinnen het werken met meerdere verschillende softwaresystemen nu eenmaal onontkoombaar is.
 
Boost uw organisatie!
Met behulp van de BEST Enterprise Connector wordt de efficiency aanzienlijk verhoogd en de foutkans tot een minimum beperkt. Hierdoor wordt het geheel méér dan de som der delen en krijgt uw organisatie een échte ‘boost’. Optimaal presteren is bovendien teamwork, dus óók tussen uw verschillende softwareapplicaties!
        

BEST Enterprise Solutions: Wat houdt dat woord ‘Enterprise’ nou eigenlijk in?
Hiermee wordt de totale, overkoepelende organisatie bedoeld en dus geen divisie of een volledig autonoom opererende unit. Door de veelzijdigheid en toenemende complexiteit van de administratieve processen binnen enterprise organisaties bestaat hier een sterke behoefte aan kennisgedreven ICT partners met bewezen ervaring en met state-of-the-art oplossingen om het geheel overzichtelijk en beheersbaar te houden. BEST Enterprise Solutions is zo’n partner, die zich dan ook uitsluitend richt op het inrichten en optimaliseren van de administratieve informatiestromen binnen grotere (enterprise) organisaties die gebruik maken van zogenaamde 'best of breed' oplossingen.Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok