BES laatste nieuws

Streef je als organisatie naar een volledig geïntegreerd werkend ERP (all-in-one) softwarepakket? Of kun je misschien beter kiezen voor een zogenaamde ‘best of breed’ oplossing? Oftewel: Een combinatie van functioneel vaak zeer rijk toegeruste deelsystemen. Door jouw organisatie zelf op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid geselecteerd en uiteraard onderling te koppelen voor optimale efficiency. 

Waarom wist ik dat niet eerder?

 

Binnen veel organisaties bestaat een toenemende behoefte om voortaan vroegtijdig te worden gewaarschuwd als er in de uitvoering iets mis dreigt te gaan. 

De BEST Alert Messenger helpt u daarbij. En wijst u en uw collega’s voortaan automatisch op situaties die om extra aandacht, overleg of snel handelen vragen. Simpelweg, door een automatisch berichtje. Bijvoorbeeld via de email of Whatsapp. De bron hierbij het in gebruik zijnde informatiesysteem, dat binnen de zorgsector meestal uit meerdere deelsystemen bestaat. U begrijpt het natuurlijk al: Juist in dergelijke, vaak gekoppelde software omgevingen bewijst de BEST Alert Messenger haar waarde.   

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok